Konya'da 2011 model araba 275 binden başlıyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekonomik ömrünü tamamlamış araçları satışa çıkarttı...
Konya'da 2011 model araba 275 binden başlıyor

İlangov.tr'de yer alan bilgilere göre, "Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden: 4645 sayılı Kanunun 4. Maddesine istinaden hazırlanan “Emniyet Genel Müdürlüğüne Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, HEK ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik” in 38. maddesi uyarınca HEK ve Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Taşıtların, Müdürlüğümüzün ihtiyaçlarına uygun yeni araçlar ve malzemeler ile mübadelesi yapılacaktır" açıklaması yapıldı.

İŞTE ARAÇLAR:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI:

Mübadeleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile uygulanacak kriterler:
Mübadeleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin;
a) Mübadele Şartnamesi ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,
b) Verilecek mala ait tahmin edilen bedelin % 3’ünden (738.855,00 TL) az olmamak üzere (en az 07/12/2023 tarihine kadar geçerli) kendi belirleyecekleri tutarda standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuz,
c) Tebligat adresini gösterir belge,
ç) Başkası adına vekil olarak mübadeleye katılanların noterden onaylı vekâletname örneğini ve tüzel kişiliği temsilen katılanların ise noterden onaylı imza sirküleri örneğini,
d) Kimlik bilgilerini belirleyen Fotoğraflı belgeyi, (Nüfus cüzdanı, ehliyet vb.)
e) Gerçek kişi olması halinde; kendisinin, Tüzel kişi olması halinde; Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Anonim Şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, Limited Şirket ise müdürünün, yoksa ortaklarının tamamının, Kollektif Şirket ise ortaklarının tamamının, Komandit Şirkette Komandite ortakların hepsinin, Komanditer ortaklardan kendilerine şirketi temsil yetkisi verilmiş olan ortakların, Kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinin Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerden alınacak adli sicil belgesini sunulması zorunludur.
İhale, Mübadele dokümanında belirtilen şartları taşıyan tüm yerli isteklilere açıktır.
Mübadele dokümanı Horuzluhan Mah. Yeni İstanbul Caddesi NO:48 3-F hizmet Binası (Polisevi Yanı) Selçuklu KONYA adresinde bulunan Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü-Taşıt Bakım ve Onarım Büro Amirliğinde görülebilir ve dosya satış bedeli olarak 200,00 TL (İkiyüzTürkLirası) Konya Defterdarlığını Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldıktan sonra alınan makbuz ile aynı adresten temin edilebilir. Mübadeleye teklif verecek olanların mübadele dokümanını satın almaları zorunludur.
Teklifler, 07.09.2023 Perşembe günü saat:14:00’e kadar Horuzluhan Mah. Yeni İstanbul Caddesi NO:48 3-F hizmet Binası (Polisevi Yanı) Selçuklu KONYA adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü – Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Taşıt Bakım ve Onarım Büro Amirliğinde verilecektir.
İhalenin yapılacağı yer: İhale, Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cd. No:5042100Selçuklu/KONYA adresinde bulunan Polisevi Şube Müdürlüğü Büyük Salonda yapılacaktır.
Mübadele işlemi; yazılı tekliflerin alınmasının ardından, isteklilerin pey tekliflerini açık artırma usulü ile mübadele komisyonu huzurunda sözlü olarak belirtmeleri suretiyle gerçekleştirilir.
Sözleşme yapılacaktır. Ancak, sözleşme yapma süresi içinde şartname hükümlerinin eksiksiz olarak yerine getirildiğinin tespit edilmesi halinde sözleşme yapılması ve kesin teminat yatırılması zorunlu değildir.
Bu işin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklif verilmeyecektir.
Mübadele konusu verilecek mallar, ilan tarihinden itibaren teklif verme zamanına kadar hafta içi 08:00 ile 17:00 saatleri arasında,5. Maddede belirtilen adreslerde görülebilir.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günüdür.
İdare mübadeleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İstekliler tarafından sürülen pey miktarı 23 peye (23x20=460 lastik) ulaştığında lastik yerine 1 adet 2023 model Renault Express Combi Joy 1.5 Blue dCİ 95 Bg D-Full beyaz renkli kamyonet (0 Km-Kullanılmamış) araç alınacak olup devamında da her 23 peyde lastik yerine 1 adet 2023 model Renault Express Combi Joy 1.5 Blue dCİ 95 Bg D-Full beyaz renkli kamyonet (0 Km-Kullanılmamış) alınacaktır.
Alınacak olan yeni araçlarda idarenin mübadeleye çıkarken belirlediği fiyatlarda artış oluşması durumunda, bu artışın Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (TPTGV) Konya İl Şubesi Başkanlığınca karşılanacaktır.
Mübadele karşılığında alınacak olan yeni araçlar ÖTV ve KDV’siz şekilde alınacaktır.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.