Konya'da Anneler Günü'nde dev yarışma! Resmen ödül yağacak

Konya'da Anneler Günü'nde dev yarışma! Resmen ödül yağacak
Konya’da Anneler Günü'ne özel yarışmaya katılmak isteyen çocuklar için saatler hızla eriyor.

Genç KOMEK’in bu yıl Anneler Günü’ne özel düzenlediği yarışmaya başvurular yarın (11 Mayıs Cumartesi) 23.59’a kadar sürecek. Genç KOMEK, gençleri sanatın gücüyle buluşturarak onların farkındalığını ve duyarlılığını desteklemeye devam ediyor. Anneler Günü'ne özel düzenlenen bu yarışmalarla gençler, annelerine olan sevgi ve minnettarlıklarını ifade etmenin yanı sıra, sanatı ve duygularını paylaşmanın önemini de keşfedecekler.
Genç KOMEK, Anneler Günü'nü kutlama heyecanını gençlerle bir araya getirerek özel yarışmalar düzenliyor. 9 Mayıs’ta başlayan ve 11 Mayıs’ta sona erecek yarışmalarla gençler, annelerine olan sevgilerini ve duygularını sanat yoluyla ifade etme fırsatı bulacaklar.

whatsapp-image-2024-05-10-at-15-31-02.jpeg

Bu özel etkinlik kapsamında düzenlenecek yarışmalar üç farklı kategoride gerçekleşecek:
• Fotoğraf Yarışması: "Annem ve Ben"
12-13-14 yaş grubuna yönelik düzenlenen bu yarışmada, gençler anneleriyle birlikte geçirdikleri anları en iyi şekilde yansıtan bir fotoğraf ile katılabilecekler.
• 2. Şiir Yarışması: "En Kıymetlim Annem"
9-10-11 yaş grubuna hitap eden şiir yarışmasında, gençler anneleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini en güzel şekilde ifade edecekleri bir şiir yazacaklar.
• 3. Resim Yarışması: "Gazze'de Anne Olmak"
7-8-9 yaş grubuna özel olarak düzenlenen bu yarışmada, gençler Gazze'de anne olmanın zorluklarını veya sevgiyi anlatan bir resim ile katılacaklar.
Son başvuru tarihi 11 Mayıs Cumartesi'dir. Detaylı bilgi ve katılım koşulları için gençler resmi inovek.org web sitesini ziyaret edip veya Genç KOMEK Koordinasyondan bilgi alabilecekler.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.