Konya'da belediye başkanı isyan etti: İnsanlık dışı...

Konya'da belediye başkanı isyan etti: İnsanlık dışı...
Konya'da ilçe belediye başkanı sosyal medyadan "Yapılan insanlık dışı bu saldırının hiçbir şekilde izahı olamaz" tepkisinde bulundu

Konya'nın Cihanbeyli ilçesi belediyenin yaptığı yatırımlarla gelişip kalkınırken, zaman zaman bu yatırımlara yönelik fiili saldırılar da yaşanıyor.

Türkiye'nin yüz ölçüm olarak en büyük ilçesini Orta Anadolu'nun cazibe merkezi yapabilmek için yoğun bir şekilde çalışan Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçenin her yerine eşit hizmet götürmek ve her alanda yatırım yaparak ilçeyi kalkındırmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Bu doğrultuda belirlenen hedefler doğrultusunda yatırım ve projelere hız kesmeksizin devam ettiklerini belirten Başkan Kale, dönem dönem bu yatırımlara yönelik zarar verici eylem ve hareketlerde bulunulmasına ise tepki gösterdi.

355321948-649222833732080-4846204011584112306-n.jpg

Son olarak ilçeye kazandırılan halı sahaya verilen zararı sosyal medyadan paylaşan Başkan Kale, yapılanların izahının olmadığını dile getirip sert bir tepki gösterdi. Başkan Kale'nin açıklaması şöyle: "Gençlerimize çok güzel bir tesisi kazandırmanın heyecanını yaşarken bu güzel alana verilen zarar bir hayli canımızı sıktı. Yapılan insanlık dışı bu saldırının hiçbir şekilde izahı olamaz. Bin bir emekle yükselttiğimiz eserler hepimizin ortak malıdır. Biz yapmaya devam edeceğiz. Bu eserleri korumak herkesin görevidir."

cihanbeyli.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.