Konya'da bulutlar dikkat çekti. Spreyleme mi yapıldı?

Konya'da bugün gökyüzündeki farklı bulutlar dikkatlerden kaçmadı. Bazı vatandaşlar olayı "kimyasal Chemtrial zehiri" olarak yorumladı
Konya'da bulutlar dikkat çekti. Spreyleme mi yapıldı?

Konya'da bugün kafasını gökyüzüne çevirenler ilginç bulutlarla karşı karşıya kaldı. Adeta bir ressamın elinden çıkmış fırça darbelerini andıran bulutlar hem ilgi çekti hem de ürpertti. Berrak gökyüzünde sis gibi dağılan yer yerde simetrik izlere neden olan bulutlar, komplo teoristlerinin sık sık gündeme getirdiği zehirli kimyasal spreylemeyi (chemtrials) bir kez daha gündeme taşıdı.

Chemtrials; Küresel ısınmayı azaltmak için uçaklar vasıtasıyla, güneşi engelleyen yapay bir bulut örtüsü oluşturmak için atmosfere gizemli kimyasallar püskürtme işlemi olarak adlandırılıyor.

img-20230918-155153.jpg

Chemtrail komplo teorisi ya da kimyasal püskürtme kuramı ise yüksekten uçan uçakların semada uzun süre bıraktıkları izlerin gizli olarak planlanmış sinsi hedefler için kasten püskürtülen kimyevî veya biyolojik madde olduğuna ilişkin komplo teorisidir. Bu teoriyi savunanlar özellikle küresel güçlerin kimyasal zehirleme yoluyla dünyaya zehir saçtıklarını iddia etmekte.

img-20230918-1744542.jpg

img-20230918-1859522.jpg

img-20230918-151304.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.