Konya'da ev kirası fiyatına düğün salonu kiraya verilecek

Konya'da ev kirası fiyatına düğün salonu kiraya verilecek
Konya'da belediyeler, bünyesinde bulunduğu bir çok alanı kiralamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir belediye daha bünyesindeki düğün salonunu 25 bin liraya kiraya verecek.

Konya'da iş kurmak isteyenler için fırsat geldi. Bu kapsamda Cihanbeyli Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Park alanında bulunan Havuz Kafeterya ve Düğün Salonu kiraya verecek.

İŞTE ŞARTLAR

Söz konusu ihale ile ilgili yapılan duyuruda, "Cihanbeyli Belediyesi Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Parkı alanında bulunan havuz, kafeterya ve düğün salonunun kiraya verilmesi için açık teklif usulüyle ihale düzenlenecektir. İhale, 17 Mayıs 2024 tarihinde Cihanbeyli Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen şartları yerine getirmesi gerekmektedir. İhaleye konu olan düğün salonu ve havuz kafeteryanın aylık kira bedeli 25.000 TL olup, geçici teminat bedeli ise 300.000 TL olarak belirlenmiştir. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen belgeleri ve teminatları ihale gününe kadar hazır bulundurmaları gerekmektedir. İhale dokümanı satın alma bedeli 300 TL olup, ihale şartnamesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir. İhaleye katılacak olanların iş deneyim belgesi ve sözleşme süresince bahçıvan çalıştıracağına dair taahhütname sunmaları gerekmektedir. İhale Komisyonu, ihaleyi yapma veya yapmama konusunda serbesttir. İhaleye ilişkin detaylı bilgiler 24 Nisan 2024 tarihli ilanda yer almaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.