Konya’da gelecek hafta hava nasıl olacak?

Konya’da gelecek hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Konya’nın gelecek hafta hava durumu raporunu yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Konya’nın gelecek hafta hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre gelecek hafta il genelinde yağış tahmin edilmezken, sıcaklık ortalamalarının mevsim normallerinde seyredeceği tahmin edildi.

Güneşli bir hafta Konyalıları bekliyor

06 Ekim Pazar günü, Konya'da hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 30°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en düşük %22, en yüksek %60. Rüzgar, kuzeybatı yönünden saatte 8 km hızla esecek.

07 Ekim Pazartesi günü, hava yine parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık 28°C. Nem oranı en düşük %24, en yüksek %74 olacak. Rüzgar, kuzeydoğudan saatte 17 km hızla esecek.

08 Ekim Salı günü, hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık 24°C olarak bekleniyor. Nem oranı %35 ila %78 arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönünden saatte 10 km hızla esecek.

09 Ekim Çarşamba günü, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 27°C olacak. Nem oranı %26 ila %69 arasında. Rüzgar, kuzeydoğudan saatte 7 km hızla esecek.

10 Ekim Perşembe günü, hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık 28°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %20 ila %75 arasında değişecek. Rüzgar, kuzeydoğudan saatte 6 km hızla esecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.