Konya'da güzergahlar değişti! Sürücüler bu yollara dikkat

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan sürücü kursu güzergâhları değişti.
Konya'da güzergahlar değişti! Sürücüler bu yollara dikkat

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Elmalılı Hamdi Caddesi'nde başlayan sürücü kursu güzergahı Kutbil Cihan Caddesi'ne taşındı. Artık Kutbil Cihan Caddesi'nden başlayan acemi eğitim güzergahı Kahramanlar Caddesi ve Beyhekim Caddesi üzerinden devam ediyor. Konya Valiliği, Milli Eğitim ve İl Emniyeti kararıyla değiştirilen güzergahlar memnuniyet ile karşılandı.

img-20240713-114921.jpg

YOL ÇİZGİLERİ BELLİ DEĞİL
Konuyla ilgili görüşlerini dile sürücü eğitmenleri, "Sürücü kursu güzergâhlarının değişmesi bizim için iyi oldu. Trafik burada rahat öğrenciler daha sakin kalabiliyor fakat yollarda yol çizgileri mevcut değil. Bundan dolayı öğrenciler büyük sıkıntı çekiyor. Yeni oluşum nedeni ile güzergahlarda bulunan lambalar süreyi uzatıyor. Bir de park için bulunan dubalar yetersiz ve park yerlerinde bulunan numaralar yok. Bulunduğumuz mevkii için trafik rahat olsada yol çizgileri bizleri yeterince etkiliyor" dedi.

img-20240713-114926.jpg

UYARI İŞARETİ İSTİYORUZ
Başlangıç noktaları içinde çözüm isteyen sürücü eğitmenleri, "Burada bir çok dükkan var. Vatandaşlar araçları ile sürücü eğitmeni başlangıç noktalarına park ediyorlar. Bunlarda bizim için büyük bir sorun. Öğrenciler zaten panik araçları görünce daha da panik oluyorlar.

img-20240713-122638.jpg

Bu konuyla ilgili yetkililerden uyarı işareti istiyoruz. Bu alanda tırcı ve kamyoncu çok. Onlarda haliyle büyük yerlere park ederek güzergâhları kapatıyorlar. Bu konu da yollara sürücü adayı yazılmasını talep ediyoruz. Parkurun tamamı için bu ifadeler olsa bizler için ve vatandaşlar için daha sağlıklı olur" ifadelerine yer verdiler.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum