Konya’da trafik sorunu 4 yeni alt geçitle çözülecek

Konya Büyükşehir Belediyesi şehir trafiğine ciddi bir neşter vurmak ve trafikteki akıcılığı sağlamak için yapımı davam eden ve kısa süre içerisinde başlayacak 4 yeni alt geçidi hayata geçirecek
Konya’da trafik sorunu 4 yeni alt geçitle çözülecek

Konya’da şehrin en önemli sorunlarından birisi olan trafik probleminin çözümü için mesai harcayan ve radikal çözümleri devreye sokan Konya Büyükşehir Belediyesi 4 yeni alt geçit ile trafikte önemli bir aşama kaydetmek amacında.

Yapımları devam eden Taşköprü ve Sedirler Alt Geçidi’ne ilave olarak Şehir Hastanesi ve Fırat Caddesi alt geçitlerini yapmak için düğmeye bastıklarını söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, servis yollarının yapılıp hizmete alınmasıyla birlikte vakit kaybetmeden iki yeni alt geçidin yapımının başlayacağını ifade etti. Belediye Meclis Üyelerine seslenen Başkan Altay, “Taşköprü ve Sedirler alt geçidi inşaatlarında çalışmalar sürüyor. Şehir Hastanesi ve Fırat Caddesi alt geçitleri ise yan yollar tamamlanınca başlayacak. Tramvayı Şehir Hastanesi’ne götürmek bizim için önemli bir iş. Adliye-Şehir Hastanesi’nin tramvayını da en kısa sürede yaparak oraya kadar tramvayımızı bağlayacağız. Fırat Caddesi köprülü kavşağı da tamamlandığında tramvay ve yaya yoluyla önemli bir merkez inşa etmiş olacağız. Sedirler kavşağı ve Taşköprü alt geçidinde de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bir an önce buraları da açmaya devam ediyor. Taşköprü Alt Geçidi de hem Alparslan Türkeş Caddesi’ni kesintisiz bir hale getirecek hem de Tren Yolu Caddesi etrafında açtığımız Karabağ ve Kazakistan caddelerinin çevre yoluna kadar kesintisiz bir şekilde ulaşımını sağlamış olacak. Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehrimize hizmet ediyoruz. Şehrimizin her noktasında altyapı eksiklerinin tamamlanması, sosyal alanların artırılması, gönül belediyeciliğinin artarak devam etmesi ve şehrimizin ihtiyaçlarının tamamlanması konusunda gece gündüz gayret ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum