Konya'daki vatandaşlar randevu bulamıyor! Sporda talep patlaması var

Konya'daki vatandaşlar randevu bulamıyor! Sporda talep patlaması var

Konya'daki gençler ve orta yaş üstündeki vatandaşlar bu spora yöneldi. Talep patlaması yaşayan Konya'da yeni tesisler gelecek mi?

Konya'nın Karatay ilçesinde dev tenis kortu hizmete girdi. Program konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın önemine değindi. Konya’da belediyelerin vatandaşı kendinden gördüğünü, vatandaşın da belediyeyi, belediye çalışanlarını kendilerinin evlatları olarak gördüğünü vurgulayan Başkan Uğur İbrahim Altay, “Rabbim birlik beraberliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Bugün güzel bir tesisin açılışında bulunuyoruz. Her açtığımız tesis şehrimizde yeni bir standart oluşturuyor ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek konusunda büyük bir problemi ortadan kaldırıyor.

kapali-tenis-kortu-9.jpg

Özellikle tenis konusunda son dönemde bir taraftan gençlerimiz bir taraftan da orta yaş üstündeki vatandaşların çok yoğun bir talebi var. İlçelerimizde özellikle tenis kortlarına neredeyse randevu bulunamıyordu. Tenisin bir algısı var zengin sporu diye ama aslında vücudu en çok çalıştıran ve gençlerimizin fiziksel gelişiminde en çok katkı sunan sporlardan birisi. Bu manada Karatay Belediyemizin yapmış olduğu bu tesisin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda emeği geçen Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
DEV TESİS İLÇEYE KAZANDIRILDI

Karatay Belediyesi tarafından Ulubatlıhasan Mahallesi’ne kazandırılan ve Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu özelliği bulunan ‘Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortu’ hizmete açıldı. Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu olan tesisin açılışında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni yatırımla birlikte tenise ilgi duyan çocukların ve gençlerin daha modern imkânlarda spor yapmalarını desteklemiş olduklarına vurgu yaptı. Kılca; “Karatay Belediyesi olarak şehrimizin spor altyapısını güçlendirmeye, şehrin spor kültürünü zenginleştirmeye, çocuklarımızı farklı spor branşlarıyla tanıştırmaya ve milli takımımıza Konya’dan daha çok sporcunun yetiştirilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum