Konyalı yarışmacıdan büyük başarı! 1 milyon liralık soruyu açtırdı

“Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programına katılan Konyalı yarışmacı Rabia Birsen Güven 1 milyon liralık soruyu açtırmaya hak kazandı.
Konyalı yarışmacıdan büyük başarı! 1 milyon liralık soruyu açtırdı

ATV ekranlarında Kenan İmirzalığolu’nun sunuculuğunu yaptığı “Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programına katılan Konyalı yarışmacı Rabia Birsen Güven 1 milyon liralık soruyu açtırmaya hak kazandı.
Aslen Konyalı olduğunu fakat Ankara’da yaşadığını söyleyen Güven, Kurban Bayramı’nda babasının kasap dükkanında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını açıkladı. Stüdyoda yaydığı pozitif enerji ve neşeli tavırları ile birçok kişinin sevgisini kazanan Rabia Birsen; “Artık daha havalı bir kolum oldu” diyerek izleyenleri gülümsetti.

cd586f2f-e860-41a1-aecf-1e19f301a45d-001.jpg

1 MİLYON LİRALIK SORUYA ULAŞTI

İlerlediği soruda Mehmet Akif Ersoy’un yazmış olduğu İstiklal Marşı’nı ilk kimin oku8duğu sorusu ile karşı karşıya kalan Güven çift cevap joker hakkını kullanmayı tercih etti. İlk verdiği cevapta Mehmet Akif Ersoy’u tercih eden Güven ikinci şık olarak Hamdullah Suphi Tanrıöver’i seçerek doğru cevabı verdi. Rabia’nın doğru cevabı vermesi üzerine Kenan İmirzalıoğlu tebrik etmek için Rabia’nın alnından öptü. Rabia Birsen’in yarışma formatında bugüne kadar 1 milyon liralık soruyu açtıran beşinci kişi olduğu iddia edildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum