Konyalılar bu pazar için hafta sonunu bekliyor. Uygun fiyata ürünler var

Konyalılar bu pazar için hafta sonunu bekliyor. Uygun fiyata ürünler var

Konya’da hafta sonu klasikleri arasında yer alan Eski Garaj Bit Pazarı’nda müdavimlerini heyecanlandıran, dekorasyon meraklılarına oldukça geniş bir seçenek sunan eşyalar bulmak mümkün

Konya'nın eski semtlerinden Karatay Terminali (Eski Garaj) civarındaki meydanda pazar günleri açılan ve gün boyu devam eden bit pazarı meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

whatsapp-image-2024-10-07-at-09-44-28-1.jpeg

Antika biblolar, aydınlatmalar, masalar, heykeller, vazolar, gramofonlar ve çok farklı dekoratif ürünlerin bulunduğu bit pazarı yıllardır her hafta aynı yerde kuruluyor. Özellikle antika meraklıları ve dekorasyon sevenler için burası tam bir cennet!

whatsapp-image-2024-10-07-at-09-44-28.jpeg

HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ ÜRÜNLER BURADA
İkinci El Pazarı ya da halk dilindeki adıyla “Bit Pazarı”nda esnafın çoğu güler yüzlü ve hoş sohbet sahibi.
Pazarın müdavimlerinden Metin Bilgili, “Buraya hiçbir şey almasan bile sanat eseri gibi büyüleyen ürünleri görmeye gelebilirsin” derken, herkesi Konya’da hafta sonu klasikleri arasında yer alan Eski Garaj Bit Pazarı’na davet etti. Bilgili, “Hiç tahmin etmeyeceğin şeyler bir anda karşına çıkıveriyor. Eski telefonlar, ayakkabılar, elbiseler, radyolar, kasetler, el fenerleri, eski üniformalar, tabaklar… Aradığın ve aramadığın her şeyi bulmak için iyi bir adres diyebiliriz.

whatsapp-image-2024-10-07-at-09-44-29-1.jpeg

Buradaki ürünler hem eski olmaları hem de belli bir yaşanmışlıklara anılara ev sahipliği yapmaları nedeniyle çok değerli. Antika kelimesi bütçe anlamında göz korkutsa da burası ücretlendirme konusunda da oldukça makul. Ama ücret makasının çok açık olduğu eşyaları görmek de mümkün. Uygun fiyatlı bir şeyler de bulabilirsin, çok pahalı eşyalar da görebilirsin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.