Konya'nın dev firmasından yeni fabrika

Konya'nın dev firmasından yeni fabrika
Üretim hayatına 2011 yılında Zafer Sanayi sitesinde 180 m2 kapalı alan da başlayan Mas Trailer firması her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Konya'da tanker, silobas ve LPG depolama tankları üreten firma, ihracatta da adından söz ettiriyor. Kurulduğu günden bu yana sektöründe sayılı firmalar haline gelen şirket, ürünlerinde kalite ve standardizasyonu sağlayarak marka bilinirliği hızla artırıyor. Bu kapsam da mevcut üretim tesisleri yetmeyen firma yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Mas Trailer Tanker Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Çınar yaptığı açıklama da;“2011 yılında Zafer Sanayi sitesinde 180 m2 kapalı alan da üretime başladık ve bu süreçte ayda bir adet ürün imal edebiliyorduk. Daha sonra mevcut üretim alanının yetmemesi sebebiyle önce Büsan Sanayi Sitesine ardından Bahar 2 Sanayi sitesine taşındık. Bugünde geldiğimiz nokta da fabrikamızı, mülkiyeti şirketimize ait olan Elit Sanayi sitesinde ki 1000 m2 kapalı alanı olan açık alanlarıyla birlikte yaklaşık 2000 m2 yi bulan fabrika binasına taşıdık. Yeni binamızda ki üretim planlamamızı daha önce ki imalat tecrübelerimizden ve çağımızın getirdiği modern teknolojik imkanlardan yararlanarak yaptık. Bu sayede çağımızın gerekliliği olan “yalın üretim” politikasını baz alarak daha verimli, kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir imalat tekniğini uygulamayı hedefledik. 2022 yılında yaptığımız girişimlerle başladığımız ihracat yolculuğunun meyvelerini 2023 yılında topladık. Şimdi yeni hedeflerimiz doğrultusunda ihracat satışlarının, toplam satışlarımızda ki payının yüzde atmış beşini oluşturmasını hedefliyoruz. Dolayısıyla da bu yeni bina, hedeflerimizi gerçekleştirmek için bizim için ciddi bir basamaktı. Zaman içerisinde boyahane v.b gibi alanları da kurarak imalat sürecinin tamamının fabrikamız da tamamlanmasını istiyoruz. Yaptığımız ve yapmayı hedeflediklerimizle hem şehrimizin hem ülkemizin Dünya pazarında göğsünü kabartmaya devam edeceğiz. Tüm dost ve müşterilerimizi Fevzi Çakmak Mahallesi 10750 Sok 3E Karatay / Konya adresinde ki yeni fabrikamıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.