Konya'ya yeni tesis! İstihdama büyük katkı sağlayacak

Konya'da 400 Ton/Saat Kapasiteli Konkasör Şantiyesi ile kendi mıcır üretimini gerçekleştiriyor. Deneme üretimleri tamamlanan tesis tam kapasiteyle çalışmaya başladı.
Konya'ya yeni tesis! İstihdama büyük katkı sağlayacak

Beyşehir Belediyesi, 400 Ton/Saat Kapasiteli Konkasör Şantiyesi ile kendi mıcır üretimini gerçekleştiriyor. Deneme üretimleri tamamlanan tesis tam kapasiteyle çalışmaya başladı. Beyşehir Belediyesi kurduğu 400 ton saat kapasiteli konkasör şantiyesinde kendi mıcırını üretiyor.

konkasor-santiyesi-tam-kapasiteyle-uretim-yapiyor-1.jpg

HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

Bu tesis, belediyenin alt yapı ve yol çalışmalarında ihtiyaç duyduğu mıcır malzemesini kendi kaynakları ile üreterek maliyetleri düşürmesine ve projeleri daha hızlı tamamlamasına katkı sağlıyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu tesisler hız kesmeden çalışıyor. Bu tesislerden birisi olan Konkasör şantiyesi geçtiğimiz yıl kurularak deneme üretimlerine başlamıştı. Bu yıl tesisin tam kapasite ile çalışmaya başlamasıyla Belediye kendi ihtiyacının tamamını karşılayabilecek şekilde üretim gerçekleştiriyor. Beyşehir'in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, kendi kendine yeten bir şehir inşa etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “Biz hep bir kelimenin üzerinde durduk. Üreten Beyşehir. Bu yalnızca bizim için sıradan bir kelime ya da slogan değildi. Bizim için bir hedefti bu. Bu hedefimiz içinde var gücümüzle çalıştık. Bugün bunun meyvelerini de almaya başladık. Üreten Beyşehir vizyonuyla, hem belediyemizin hem de halkımızın ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Bu vizyon doğrultusunda kurduğumuz tesisler ve gerçekleştirdiğimiz projeler, ilçemizin geleceğini inşa etmede önemli bir rol oynayacak. Beyşehir’i sadece tüketen değil, aynı zamanda üreten bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." Dedi.

konkasor-santiyesi-tam-kapasiteyle-uretim-yapiyor-4.jpg

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Üreten Beyşehir" hedefiyle, ilçenin kendi kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak ekonomik ve sosyal kalkınmasını sağlamayı hedefliyor. Başkan Bayındır, bu vizyonla birlikte hayata geçirilen projelerle Beyşehir'i kendi kendine yeten, sürdürülebilir bir şehir haline getirmek için çalışıyor. Bu doğrultuda, belediyenin kendi üretim tesislerini kurarak yerel ekonomiye katkı sağlaması, Başkan Bayındır’ın "Üreten Beyşehir" hedefinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum