Selçuklu’ya yeni cazibe merkezleri

Selçuklu’ya yeni cazibe merkezleri
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yeni dönemde ilçede sosyal hayata önemli katkılar sunacak ve cazibe merkezi olacak yeni yatırımlara imza atacak.

YENİ PROJELER ORTAYI ÇIKIYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yeni dönemde ilçedeki sosyal yaşamı zenginleştirecek yatırımlara imza atacak. 12 Mayıs 2018’den bu yana yaklaşık 6 yıldır başkanlık koltuğunda oturan ve yerel seçimlerde 5 yıllık yeni dönem için seçmenin onayını alan Başkan Pekyatırmacı’nın projeleri arasında kafe ve restoran yatırımları dikkat çekiyor.

selcuklu-1.jpg

3 YENİ KAFE RESTORAN GELİYOR

2023 yılında hayata geçirilen Selçuklu Seyir Kafe ve Nefes Kafe ile büyük ilgi ve beğeni gören Selçuklu Belediyesi yeni dönemde Kelebekler Vadisi Restoran ve Kafe, Kanyon Park Restoran ve Kafe ile Sille Baraj Restoran ve Kafe’yi hizmete açacak. Bununla birlikte Yöresel Ürün Pazarı ile ilçede üretilen ürünler ekonomiye kazandırılacak.

selcuklu-2.jpg

SEÇUKLU İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

“Selçuklumuza değer katmak için daha çok gayret edeceğiz” diyen Başkan Pekyatırmacı, “Yeni dönemde şehrimize ve ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Selçuklu için yapılacak çok işimiz gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. Selçuklu dün olduğu gibi takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak” dedi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum