Türkiye, Konya'nın bu ilçesini konuşuyor! 35 yıl sonra....

Türkiye, Konya'nın bu ilçesini konuşuyor! 35 yıl sonra....
Seydişehir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Pinhani Konseri gerçekleştirildi. 35 yıl sonra CHP’ye geçen Seydişehir’de ilk milli bayram coşkuyla kutlandı.

Seydişehir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Pinhani Konseri gerçekleştirildi. 35 yıl sonra CHP’ye geçen Seydişehir’de ilk milli bayram coşkuyla kutlandı. Konser ve kutlama programına Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP İl Başkanı Bekir Yaman, İlçe Başkanı Orhan Özel ve vatandaşlar katıldı.

gl5kxqoxkaavdqx.jpg

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “Gerek genel seçimde gerekse yerel seçimde bizlere vermiş olduğunuz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve kendini genç hissedenlerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

gl5kxsqxmaectdq.jpg

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın ise “Yirmi yıl sonra 23 Nisan’da sizlerin nasıl eğlendiğinizi görmek ve mutluluğunuza ortak olmak için 600 km yol geldim. Mütevazilik içinde ıstakoz yemeden vatandaşla beraber gerekirse bulgur pilavına kaşık sallayarak hep beraber doyacağız. Sevgili dostlar 86 milyonuz. Bu ülkede farklı renklerimiz var ama hep beraber Türkiye Cumhuriyetiyiz bu bilinçle neşenizin bol olacağı bir gelecek diliyorum size” diye konuştu. Havai fişek gösterileri ve Pinhani grubunun konseri ile coşkulu bir 23 Nisan kutlamalarına imza atan Seydişehir’in bu coşkusu sosyal medyanın da gündemi oldu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum