Yeniden Refah, Konya'nın da olduğu 2 ili sona sakladı

Yeniden Refah, Konya'nın da olduğu 2 ili sona sakladı
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere artık saatler kaldı. Partiler mitinglerini ve şehir buluşmalarını sürdürürken, Yeniden Refah Partisi Konya'nın da olduğu 2 ili sona sakladı.

Yeniden Refah Partisi, seçim çalışmaları kapsamında illere ziyaretlerini sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gittiği bir çok ilde, “31 Mart'ta tüm Türkiye'de sandıkları patlatacağız. Milli Görüş'ün şahlanış dönemini başlatacağız” açıklaması yaparken, YRP'nin seçim çalışmaları kapsamında Konya'ya gelip gelmeyeceği tartışma konusu olmuştu.

KONYA ZİYARETİ BELLİ OLDU

Konya ile ismi çok anılan Yeniden Refah Partisi, seçim çalışmaları kapsamında 29 Mart 2024 Cuma günü şehri ziyaret edecek. Konya'dan 1 milletvekili çıkartan YRP, belediye seçimleri kapsamında şehir esnafı ve ilçeler de vatandaşların nabzını tutacak. Fatih Erbakan'ın Konya'da miting yapacağı ise henüz belli olmazken, Cuma namazı sonrasında ilçelere ziyaretlerin gerçekleştirileceği belirtildi. Yeniden Refah Partisi, Konya'nın ardından son şehir ziyaretini ise 30 Mart 2024 Cumartesi günü Samsun'a gerçekleştirmesi bekleniyor. YRP'nin bu iki ili ise son güne saklaması dikkat çekti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum