Dilan Polat tedavisi olmayan hastalığını açıkladı!

Dilan Polat tedavisi olmayan hastalığını açıkladı!
Sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve lüks yaşantısıyla sıkça gündeme gelen Dilan Polat, son paylaşımında sağlık sorunlarını açıkladı

Dilan Polat, 7 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastalığını tanıdığını ve tedavisinin olmadığını belirtti.

Polat'ın paylaşımına göre, ünlü fenomen pozitif lupus hastalığıyla mücadele ediyor. Kendini uzun süredir hasta hissettiğini ve düzenli olarak kortizon tedavisi görmesi gerektiğini ifade eden Polat, "Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana" dedi.

Ayrıca, Polat ağrılarının nedenini keşfettiğini ve vücudunda kelebek hastalığının başladığını belirtti. Bu hastalığın, böbreklere vuran ağrılarla kendini gösterdiğini dile getiren Dilan Polat, sağlığın ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı ve stres ile üzüntünün vücuda ne kadar zarar verdiğine dikkat çekti.

Dilan Polat'ın sağlık problemleriyle ilgili yaptığı bu açıklama, sosyal medyada büyük ilgi çekti ve takipçileri tarafından destek mesajları yağdı. Fenomenin sağlık mücadelesi yakından takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.