Final yapacak deniyordu... Show TV'den Kızılcık Şerbeti dizisi için yeni duyuru

Final yapacak deniyordu... Show TV'den Kızılcık Şerbeti dizisi için yeni duyuru
Final yapacağı öne sürülen ''Kızılcık Şerbeti'' adlı TV dizisi için Show TV kararını verdi. Dizi final yapmıyor ve kadroya yeni bir oyuncu geliyor. Kim bu oyuncu?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık şerbeti her hafta eğlenceli sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde Kızılcık Şerbeti dizisi için final iddiaları ortaya atılmıştı. bbnhaber.com.tr iddiaları araştırdı ve sizler için derledi.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ FİNAL YAPACAK MI?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisi için final iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaların doğru olmadığı Show TV'den gelen haberle ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti dizisi final yapmayacağı gibi kadroya yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş yayınladığı haberde Show TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne katılacak oyuncuyla ilgili detayları paylaştı.

“Kızılcık Şerbeti” dizisi her hafta cuma akşamlarına damga vuruyor. Hem reytinglerde, hem de sosyal medyada çok büyük ilgi gören sayılı diziler arasında yer alan proje renkli karakterleriyle de çok konuşulup çok tartışılıyor. Bu karakterlere bir yenisi eklenecek. Dizinin yeni bölümünde “Sümbül” karakteri geliyor. İrem Deniz role hayat verecek.

iremdenn-1558188604-2046556807507122580-470130292-819x1024.jpg

Sümbül’ün aniden hikâyeye dahil olup Ünallar’ı şaşırtacağı ve karakterin ailenin oğlu Mustafa’yla (Emrah Altıntoprak) bağlantılı olacağı öğrenildi.

Öte yandan bbnhaber.com.tr editörlerinin edindiği bilgiye göre kısa bir süre sonra Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncular da dahil olacak.