Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... 3. Bölümü ne zaman saat kaçta?

Nur ve Mali büyük sırrı öğrenecek mi? Neco’nun ‘Leyla yaşıyor’ sözleri kimi gerecek? Leyla ve Civan geçmişe yolculuk yaparken Nur çoktan harekete geçer…
Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... 3. Bölümü ne zaman saat kaçta?

Fox TV’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan ve ilk bölümden itibaren izleyiciyi kendisine çekmeyi başaran dizisi Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... 3.bölümüyle ekranlara geliyor.

Cemre Baysel’in Leyla karakterine, Alperen Duymaz’ın ise Civan karakterine hayat verdiği dizide bu hafta Nur ve Mali’nin Leyla’nın yaşadığını öğrenip öğrenemeyecekleri merak ediliyor.

leyla-hayat-ask-adalet-2-2.jpg

LEYLA VE CİNO’NUN BAŞI DERTTE

3. bölümün özetine bakıldığında; Tufo ve Nur’u evde yakalayan Serap’ın Tufo’yu terk etmesiyle Nur’un planı tıkır tıkır işlemeye devam eder. Bir depoya kapatılan Leyla ve Cino başlarına geleceklerin korkusunu yaşarken depodan önce Cino çıkartılır. Nur ile karşı karşıya kalan Leyla için hayatında yeni bir dönem başlayacaktır. Tufo ailesine tüm yaşananları anlatmak durumunda kalır.

leyla-hayat-ask-adalet-2-7.jpg

NECO YILLARDIR SAKLANAN GERÇEĞİ ANLATTI MI?

Neco’yu yıllar sonra karşılarında gören Nur ve Mali büyük şaşkınlık yaşarken Neco’nun ‘Leyla yaşıyor’ sözleri ikiliyi gerer ve bu sözlerin peşine düşerler. Güzide bu durumu öğrenmesiyle hemen Leyla’yı uyarır. Leyla ve Civan arasında geçmişlerine dönük duygusal bir konuşma yaşanır. Neco’nun sözlerinin arkasından giden Nur, Leyla’nın karşısına geçer.

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... 3. bölümüyle 25 Eylül Çarşamba saat 20.00’de NOW’da!

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.