Ünlü futbolcu manken sevgilisini öyle bir yere götürdü ki

Ünlü futbolcu manken sevgilisini öyle bir yere götürdü ki
Eski futbolcu Alparslan Öztürk, manken eşini evlilik yıl dönümünde “ Hazırlan seni çok iyi bir yere götüreceğim” diyerek seyyar tavuk pilavcıya götürdü. O anları sosyal medya hesabından playlaşan Öztürk, sosya medyada gündem oldu.

Ünlü model ve sunucu Ebru Şancı, kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile 9. evlilik yıldönümünü kutladı. Çocukları Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat ile mutlu bir aile hayatı sürdüren çift, evliliklerinde bir dönüm noktasını daha eğlenceli bir şekilde kutladı.

vxcnebip-equ2xzctcsbpa.webp

Tavuk pilav şoku!

Ebru Şancı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla bu özel günlerinde yaşadıkları ilginç anı takipçilerine aktardı. Eşi Alpaslan Öztürk'ün "Hazırlan, seni harika bir yere yemeğe götürüyorum" sözleri üzerine çiçekli bir elbise giyen Şancı, gidecekleri yer konusunda büyük bir beklentiye girdi.

Ancak çiftin yemek için tercih ettiği mekan, herkesi şaşırttı. Ünlü çift, seyyar bir pilavcıda karşılıklı pilav yiyerek yıldönümlerini kutladı. Ebru Şancı, bu anı sosyal medya hesabından, "9. evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Kocacığım harika bir seçim, tam bir gurmesin" sözleriyle paylaştı. Şancı'nın bu esprili paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Şancı ve Öztürk çifti, samimi ve eğlenceli tarzlarıyla sosyal medyada sıkça konuşulmaya devam ediyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.