"Diriliş: İnsanın Hakiki Doğasıyla Buluşmasıdır"

"Diriliş: İnsanın Hakiki Doğasıyla Buluşmasıdır"

Doğum yeri Azerbaycan olan Billur Bahman Memmedli, Bakü Üniversitesi Biyoloji Fakültesi'nin Tıbbi Biyoloji bölümünden mezun oldu.

RÖPORTAJ: HANDE İPEKGİL

Doğum yeri Azerbaycan olan Billur Bahman Memmedli, Bakü Üniversitesi Biyoloji Fakültesi'nin Tıbbi Biyoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra akademik kariyerine Moskova'da moleküler biyoloji alanında devam etmiş, mikrobiyoloji dalında doktorasını tamamlamış ve ardından doçent olarak çalışmalarına devam etmiştir. Bilim insanı olarak yükselen Memmedli'nin yolculuğu, üniversite yıllarının ilk döneminde parapsikoloji üzerine okuduğu psikoloji bölümüyle başlamıştır. Ardından, biyoenerji üzerine dört yıl akademik düzeyde eğitim almış, Usui Reiki Masterlık, Karuna Reiki, psikoanaliz, akupunktur, meditasyon, imgeleme teknikleri, Kabala, I Ching, Human Desing ve Hologenetik gibi farklı yöntemler üzerine çalışmıştır. Hali hazırda, bu bilgileri sentezleyerek öğretmekte ve uygulamaktadır.

Okuyucularımızın hatırlayacağı üzere, 2021 yılında Billur Bahman Memmedli ile bir röportaj gerçekleştirmiştik. Kendisi ilk kitabı olan "Mirasımız Hologenetik Hafıza-Karanlıktan Sevgiye Yolculuk" ile büyük bir başarı elde etmiş ve ardından "Mirasımız Hologenetik Hafıza-Kozmik Aile Düzeni" isimli ikinci kitabını yayımlamıştı. Bu röportajımız oldukça keyifli geçmişti. İlgilenen okurlarımız için röportajın bağlantısını buraya bırakıyorum: https://bbnhaber.com.tr/roportaj/billur-rahman-memmedli-ile-roportaj-64258h

whatsapp-image-2023-06-08-at-13-54-59-1.jpeg

Yeni söyleşimiz, Memmedli'nin "Gezegenlerin Soluğundan Dirilişe" adlı yeni kitabıyla ilgili oldu. Kitabın ismi, içeriğiyle güçlü bir bağ kurarak anlamlı bir mesaj iletmeyi hedefliyor. Gizemli ve etkileyici olan bu isim, kitabın gezegenlerin soluğundan kaynaklanan enerjiyle yaşamın gelişimini ve dönüşümünü anlattığını belirtiyor. Ayrıca, kitap, nötrino adı verilen enerji akımlarının Diriliş sürecinde nasıl bir rol oynadığına da değiniyor. "Gezegenlerin Soluğundan Dirilişe", insanın hakiki doğasını keşfetmesine, iç huzura ve sevgiye ulaşmasına yardımcı olacak bilgiler sunmaktadır. Keyifli okumalar dilerim.

-"Gezegenlerin Soluğundan Dirilişe" isimli kitabınızın ismi neden bu kadar gizemli ve etkileyici seçilmiş? İsim, kitabın içeriğiyle nasıl bir ilişki kuruyor ve hangi mesajı iletmek amaçlanıyor?

--Bilinen yaşam nefesle başlar ve gezegenimizdeki canlıların hepsini hayata bağlar. Doğanın ritmine uyumlayarak birleştirir. Bilmediğimiz ise yaşamın devamı gezegenlerin soluğundan akan enerjiyle gelişip dönüşerek hayat devam eder ve Birlik alanına bağlar. En önemlisi de içinde yüzdüğümüz nötrino okyanusu, evrimleşmemize yardım ederek 'ölüler diyarından' Diriliş yolunun kapısını aralar.

-Peki "Nötrino" ne demektir, açıklar mısınız?

--Kainatın oluşumu konusunda birçok hipotez bulunmaktadır. Bunlardan en çok bilineni Büyük Patlama teorisidir. Büyük Patlama sürecinde serbest kalan ve evrenin tümünün yapılandırma bilgisini taşıyan enerji parçacıkları veya tohumlarına fizik bilim adamları nötrino adını verdiler. Nötrino, atom altı dünyasının bir parçasıdır. O kadar küçükler ki her şeye nüfus eder. Evren, kozmik bir nötrino denizinde yüzüyor.

whatsapp-image-2023-06-08-at-13-55-00.jpeg

-Nötrino'nun varlığı insan yaşamı üzerinde nasıl bir etkiye sahip olabilir ve bu etkiler hangi yönlere doğru odaklanabilir?

--Kainat boşluğunda ışık hızıyla hareket eden nötrino akımı, önüne çıkan herhangi bir nesnenin, bir gezegen veya yıldız gibi, içine nüfus edip içinden geçer ve geçtiği nesnenin (gezegenin) özelliğine bürünür. Gezegen ve yıldızlardan süzülerek her saniye üç trilyon nötrino, insan vücudunun her santimetre karesine, her hücresine nüfus ederek DNA'da kayıtlı Evrenin evrimleşme programını aktive eder. Bulunduğumuz bu nötrino denizlerine yelken açmayı, doğru yönü bulmayı Gezegenler ve DNA'daki Gen Anahtarı bağlamında yapıyoruz.

-Nötrinoların evrensel Diriliş kavramıyla nasıl bir bağlantısı vardır ve nötrino akımları, Dirilişin gerçekleşmesinde nasıl bir rol oynar?

--Diriliş, Uyanış veya Aydınlanma süreci çok eskiden bilinen bir kavramdı. Diriliş, her şeyin yeniden canlanması, hayat kazanması anlamındadır. Kadim bilgeliklere göre, Diriliş bedende gerçekleşen bir kimyasal süreçtir. Amacı, eskimiş hiçbir işe yaramayan genetik malzemeyi çöpe atmaktır. Bu nedenle, görünmeyen genetik bir savaşa yol açarak genetik arınmayı başlatır. DNA bazında, beden, ona ait olmayan korku kayıtlarını ve yazılımlarını içeren nesiller boyunca aktarılan genetik mirastan arındığında, içinde kimyasal denge sağlanır ve barışa (huzura) doğru ilerler. Bu süreçin harekete geçmesiyle birbirimizden farklı olmadığımızı ve evrende olan her şeyin aynı kumaştan örüldüğünü, sadece üstüne atılan renkler ve desenlerin farklı olduğunu idrak ederiz. Bağışlama ve barış süreci hızlanır, kalbin kapıları aralanır ve Merhamet, Kabul ve Sevgi dünyaya akarak insanları derin uykudan uyandırıp Diriliş alanına girmeye yardımcı olur. İnsanı hakiki doğasıyla buluşturur.

whatsapp-image-2023-06-08-at-13-54-59.jpeg

-İnsanın hakiki doğası nedir ve nasıl tanımlanabilir hocam?

--Sevgidir. Sevgiye ise kabulle ulaşılır. Diriliş kabule yönlendirerek sevgiyi anlamaya yardım eder.

-Diriliş sürecinde hangi aşamalar yaşanır ve bu aşamalar nasıl bir dönüşüm ve gelişim sağlar?

--Diriliş yolu gezegensel döngülerden yapılanır. Diriliş, bir kimyasal süreç olarak her şeyin yeniden canlanması, hayat kazanması veya tekrar yükselmek olduğundan, DNA'daki kayıtlarla direkt olarak bağlantılıdır. İnsanlık için dünya yolculuğu bilgileri, bedenin her bir hücresinin DNA'sına mühürlenmiştir. Talimatlar, yol haritası içindeki kitaba, yani genom'a yazılıdır. Pusula içimizdedir. Gezegenlerin soluğundan akan nötrino, sürekli olarak genomu ve pusulayı aktive eder ve sunduğu işaretlere öğrenmeye ve izlemeye yönlendirir. Bir deniz feneri gibi hep yolumuzu aydınlatır ve o ışığı takip ederek doğru yolu bulmayı kolaylaştırır. Diriliş kimyasını başlatmış olur, çünkü diriliş bedende başlar."

-Diriliş süreci ile gezegenler arasında nasıl bir bağlantı vardır ve gezegenlerin Diriliş üzerindeki etkisi nedir?

--Güneş sistemindeki yıldız ve gezegenlerin döngüleri, beden kimyasını etkileyerek dönüşümü gerçekleştirir. Gezegensel döngü dönüşümleri, Dünya gezegenin canlı tür piramidinin en üst basamağına yerleşen Homo Sapiens'in evrim programının son aşamasını (ermişlik boyutu) tamamlamak için Diriliş yoluna iter. Diriliş yolunun içinde birbirini izleyen ve tamamlayan gezegenlerin yönettiği döngüler, kendi hayat hikayenizi gözlemleyerek 'ölüler diyarından' çıkış için yapıyı ve yönü sunar.

Dirilişi canlanma, yükselme ve daha da yükselme olarak kabul edersek, 'Mirasımız Hologenetik Hafıza' kitapları, 'Karanlıktan Sevgiye Yolculuk' ve 'Kozmik Aile Düzeni' kendi açısından Gölge, Arma ve Ermişlik frekans boyutlarıyla Diriliş konularını açıklamıştır. Elinizde tuttuğunuz kitap ise Diriliş yolunu çok farklı, kendine has Gezegenlerin soluğuna bağlı olan Gen Anahtarı işbirliği açısından sunuyor.

Bugün insanların asırlarca aradıkları kendini bilme yolculuğunu başlatan gezegenler ve altığınler veya çağdaş dilde Gen Anahtarı beraber yönettiği döngüler yardımıyla bedenin ayarını yaparak Dirilişi alanına iterek DNA'ya mühürlenen evrim programının gerçekleştirmeye yardım ederler.

img-1795.jpg

-Son olarak Gezegenler ve Gen Anahatarı işbirliği nasıl işliyor, anlatır mısınız?

--DNA'larımız nötrinoların uzantısıdır; bu nedenle evrimleşme programının yazılımını taşırlar. Güneş sistemindeki gezegenlerin ve yıldızların hepsi kozmik "boşluktan" soluk aldıkları nötrinolar aracılığıyla DNA'da kayıtlı gelişim ve dönüşüm yazılımını aktive ederler. Gökyüzü sarkacı gibiyiz: bir yıldızın soluğundan diğerinin soluk alanına hareket ettiririz. Değişimi ve dönüşümü sağlayan soluk ölçümüne ulaşana kadar bu sarkaç bir uçtan diğerine sallanmaya devam eder. Tıpkı masallarda anlatıldığı gibi, uzun süren zorluklar ve maceralarla dolu bir yolculuktan sonra Prens Uyuyan Güzeli bulur ve bir öpücükle "ölüler diyarından" kurtarır, Diriliş yolunu açar. Hayatın kendisi döngülerin nakışıyla örülmüştür; dolayısıyla Diriliş yolunu gezegensel döngülerle birlikte hayatın içine yerleştirilmiş inci gibi. İçine daldığınız her bir döngü, kendi karanlığınızın içinde kaybettiğiniz değerli inciyi bulmanıza ve onu kalbinizdeki yerine koymaya yönlendirir. Birini bulmadan diğerini bulamazsınız ve devam edemezsiniz; eğer ediyorsanız, yanılgıya düşersiniz.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.