HALKIMIZA UMUT IŞIĞI OLDUK

Büyük Birlik Partisi Meram İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kuz, partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde oyunu artırdığını anımsatarak, “Halkımıza umut ışığı olduk” ifadesini kullandı
HALKIMIZA UMUT IŞIĞI OLDUK

Büyük Birlik Partisi Meram İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kuz, siyasi gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. 2 yıldır mevcut görevini sürdürdüğünü belirten Kuz, küçüklüğünden beri de Alperen ocakları bünyesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü aktardı. Halkın derdi ile dertlenen bir anlayışta olduklarını belirten Kuz, “2 senedir Meram yönetiminde görev alıyorum. Aynı zamanda Alperen Ocaklarından yetişme bir gencim. Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 1 yıl gibi bir süre geçti. Şu an ki yönetimimizin vaatleri karşıladığını düşünüyorum. Adeta bir köprü görevi üstlendik ve halkımız için umut ışığı olduk. Oy potansiyelimizi Meram ilçesinde 10 kat artırdık. Bu da halkımızın Büyük Birlik Partisini umut olarak gördüğünün en temel göstergesidir. Şehit liderimizin ‘doğru belediyecilik, doğru ve dürüst yönetim’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birer gül olarak belediyelerde halkımızın sesi olmaya devam ediyoruz” dedi.
“MERAM ÖKSÜZ KALDI”
Meram’ın sorunlarını da dile getiren Kuz, kentsel dönüşüm projesi kapsamında birçok insanın mağdur olduğunu da sözlerine ekledi ve şu şekilde konuştu, “Geçmişten bugüne Meram’ın bir öksüzlüğü var. Bölgede sadece Tapu dairesi hayatta kalabildi. Meram alışveriş merkezlerinden mahrum kaldı. Kurtuluş Mahallesi, Aydoğdu, Aymanas tarafı, kentsel dönüşümde ciddi sıkıntılar yaşadı. Ben bu durumun bir önceki yönetimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geç kalınmış dönüşüm vardı. İnsanların evleri yıkıldı, evleri alındı ve insanlar bu bölgelere umut bağladı. Şu an Aydoğdu’da halen soba yakan ailelerimiz var. Bu acı bir durum. Yanında 13 katlı daireler var ama soba yakan insanlar var. Kentsel dönüşümde olan aksaklık ve yanlış yapılanma konusunda gerekli çalışmaları yaptık ve belediyemize sunduk. Belediye de bir konsey kuruldu. Burada bizlerde varlığımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip bu konseyde iletiyoruz.”
“ÖNCEKİ YÖNETİM BAZI NOKTALARA ODAKLANDI”
Partiye olan en yoğun talebin iş üzerine olduğunu kaydeden Kuz, “Bütün partilere olduğu gibi bizim partimiz de de iş ile alakalı yoğun talepler oluyor. Yerel seçimlerde bir takım vaatlerde bulunmuştuk. Hedefimiz ilçede bir tropikal bahçe kurup burada istihdama katkı sunmaktı. Yine bu konu ile ilgili de çalışmalarımız devam etmekte. İstihdamın yanı sıra Sefaköy’ün girişine barınak yapıldı. Barınağın olduğu bölgeye kadar yol çok güzel fakat barınaktan sonra yol çukurlu ve gidilmez bir durumda. Bu durumu şu an ki yönetim çözecektir. Önceki yönetim bazı noktalara odaklandı ve bazı noktaları gözden kaçırdı. Bizler bu nedenle bu durumu yeni yönetimin çözeceğine inanıyoruz. Mobil belediyecilik adı altında yine bir projemiz var. Bütün projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 
“AMACIMIZ TÜRK İSLAM COĞRAFYASI”
Büyük Birlik Partisi’nin en temel amacının Türk İslam coğrafyası olduğunu belirten Kuz, halka hizmet etmenin önemli olduğu vurgusunu yaptı. Kuz, “Bizler oturduğumuz koltukların hakkını vermeyiz. Eğer bu koltuklarda oturuyorsak vatandaşın sorunları ile dertlenmeli ve çözümü noktasında kalıcı çözümler üretmek durumundayız. Bilinçli kişiler Allah katında da hizmet etmekle sorumludur. Bu anlayış ile çaba sarf ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.