"Amaç Selçuklu'ya en iyi hizmeti verebilmek"

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Güzide Çipan amaçlarının Selçuklu’ya en iyi hizmeti verebilmek olduğunu söyledi
"Amaç Selçuklu'ya en iyi hizmeti verebilmek"

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çipan, görevde bulunduğu 4 yıl süresince Alparslan Türkeş’in öğretileri doğrultusunda hareket ettiğini belirterek Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çizdiği siyasi politikayı yerelde güzel bir şekilde temsil ettiklerini aktardı. 2016 yılında diğer partilerde de bir ilk olmak üzere ilk kadın ilçe başkanı olarak atanan Başkan Çipan, herhangi bir zorlukla karşılaşmadığını ifade etti. “2016 yılında Konya’mızın en büyük ilçesine ilçe başkanı olarak atandım. Lakin teşkilatta ve ocakta aldığımız eğitimler ülkücünün cinsiyeti değil zihniyetinin ön planda olduğunu bizlere aktarmıştır. Genel Başkanımızın da özellikle kadın siyasetçilerin önünü açmasıyla Konya’da böyle bir ilk yaşandı. Bu bağlamda vatandaşlarımızın ve camiamızın da çok ciddi desteğini gördüm. Yaklaşık 4 yıllık süre boyunca gerek saha çalışmalarında gerek bürokrasi çalışmalarında partimizin her an sahada olmasından ötürü de vatandaşlarımızın çok ciddi teveccüh ve desteklerini alıyoruz. Ben başbuğumuzun öğretileri ile büyüdüm. İlk öğretisi de ülkücü için hiçbir şeyin zor ve imkânsız olmadığıdır. Dolayısıyla karşılaştığım herhangi bir zorluk yok. Sayın genel başkanımızın çizdiği siyaseti yerele taşımak adına gün, saat kavramı olmadan vatandaşlarla sürekli iç içe çalışma gayretindeyiz” ifadelerine yer verdi.

"Amaç Selçuklu'ya en iyi hizmeti verebilmek"

“MHP SELÇUKLU OLARAK CİDDİ YOL KATETTİK”

4 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı olarak çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Çipan, “Çalışmalarımız kapsamında öncelikle oba sistemini tekrar oluşturduk. 72 tane mahallemiz var ve bizler partimize bağlı mahalle temsilciliklerini açtık, yönetimlerini oluşturduk. Mahallenin en önemli mülki amiri muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızla ciddi iletişimler kurarak istişareler halinde çeşitli çalışmalar yürüttük. 4 yıllık sürede hem MHP adına hem de mahalleler adına ciddi yatırımlar, sorunların gündeme gelmesi hem de tanıtma anlamında ciddi yol kat ettik” dedi.

“HER ZAMAN VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ”

Vatandaşla iç içe olduklarını da belirten Başkan Çipan, sözlerini şöyle sürdürdü; “72 mahallemizde   muhtar ve vatandaşlarımızla iç içeyiz. Teşkilata atandığımız ilk gün verdiğimiz bir söz vardı. Mahallelerimizin, vatandaşlarımızın her daim yanlarında olacağız demiştik. Bu 4 yıllık süre içerisinde de sözümüzü tutma gayretindeyiz. Mahallelerimizden gelen tüm davetlere katıldık. Düğün, şenlik, cenaze, yağmur duaları, harman hasatları ve bu noktada partimizi en iyi noktada temsil ettik. Dönüp baktığımızda hem gelen tepkiler hem mahalleden gelen isteklerin neredeyse yüzde 90’ından fazlasını karşılamış bir teşkilat olarak karşınızdayız.”

“VATANDAŞIN EN BÜYÜK BEKLENTİSİ İŞ BULMAK”

Partililerin ve parti müracaatlarının iş bulma noktasında artış sergilediğini belirten Çipan, bu bağlamda iş adamları ile ortak hareket ettiklerini söyledi. Çipan, “Ülkemiz ciddi bir ekonomik savaşla yüz yüze. Bizler her gittiğimiz yerde ekonomideki sürekli değişen durumunda aslında beka problemi ile alakalı olduğunu anlattık. Vatandaşların direk beklentisi iş noktasında diyebiliriz. Cumhur İttifakı adayımız Ahmet Pekyatırmacı ve ekip arkadaşları ile birlikte uyum içerisinde sürdürüyoruz.  Sanayicilerimiz ve iş adamlarımızdan da çok büyük destek alıyoruz ve bu noktada yolumuzu açıyorlar. Teşkilatımıza iş adamlarımızda işçi talebinde bulunuyorlar ve bizler yönlendirmeleri yapıyoruz.  Bu kapsamda da teşkilatımız ciddi anlamda çalışıyor. Bu konu ile alakadar olan bir birimimiz var ve komisyon iş çözme noktasında ciddi bir gayret içerisindeler.

"Amaç Selçuklu'ya en iyi hizmeti verebilmek"

“AMAÇ HER KESİMDEN VATANDAŞI KUCAKLAYABİLMEK”

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Çipan, konu ile ilgili şunları söyledi;  “Siyasi partiler hareketle kendilerini var ederler. TÜİK verilerine göre Selçuklu, Türkiye’nin en büyük 14. ilçesi. Yani 51 ilden büyük bir ilçe konumundayız. Dolayısıyla Selçuklu, sürekli kendini geliştirmek zorunda olan bir ilçe. Yeni yönetimimizde de her kesimden yöneticilerimiz olmasını özellikle talep ettik, liste oluşturduk. Amacımız Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmek ve her kesimden vatandaşlarımızı kucaklayabilmek. Atamamız hayırlar getirsin. Bizler yine sahada hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.