Hastaneler ne olacak?

Hastaneler ne olacak?

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından Numune ve Konya Eğitim Araştırma’nın yanı sıra Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin kapatılacağına ilişkin iddiaları yanıtladı

ANADOLU’NUN SAĞLIK ÜSSÜ
Sağlık Bakanlığınca kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan “Şehir Hastaneleri Projesi” kapsamında yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi, büyük ölçüde tamamlandı. Bu yıl içerisinde hizmete girecek hastane Konya’yı İç Anadolu’nun sağlık üssü haline getirecek. Özellikle sağlık turizmi adına yeni bir dönem de başlayacak. 412 bin metrekare kapalı alanda bin 250 yatak kapasitesine sahip hastane, 330 polikliniğiyle Konya ve çevresine hizmet verecek. 
İDDİALAR DOĞRU DEĞİL!
Konya Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte şehirdeki diğer kamu hastanelerinin kapanacağına ilişkin dedikodular ise il Sağlık Müdürlüğü tarafından yalanlandı. Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, BBN Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke’ye yaptığı açıklamada, “Bu hastanelerin bazı bölümleri Şehir Hastanesi’ne nakledilecek ama bazı hastanelerin de kapasitesi arttırılacak” dedi.  

UĞUR ÖZTEKE’NİN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.