Bu etkinlikte sahne Konyalıların olacak! Başvurular sürüyor

Bu etkinlikte sahne Konyalıların olacak! Başvurular sürüyor

Konya Genç Kültür Kart'ın organize ettiği "Müzik Hackathounu" etkinliğinin bu yıl üçüncüsü düzenlenecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart, 25-27 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği üçüncü Müzik Hackathonu ile müzik tutkunlarını bir araya getiriyor. Katılımcılar, “genckulturkart” Instagram hesabındaki biyografi bölümünden en geç 13 Ekim’e kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Konya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinlik, yaratıcı müzik projeleri üretmek isteyen katılımcıları bekliyor. Grup katılımının zorunlu olduğu hackathonda, katılımcılar hem söz yazma hem de beste yapma becerilerini ortaya koyarken, performans yeteneklerini de sergileyecekler.

konya-buyuksehsr.jpg

Etkinlikte ödüller dört ana başlıkta dağıtılacak: en iyi söz, en iyi müzik, en iyi grup performansı ve jüri özel ödülü. Katılımcılar, yeteneklerini ve yenilikçi yaklaşımlarını bu başlıklar altında gösterme fırsatı bulacak. Özgün müzik projeleri üretmeye odaklanan Müzik Hackathonu, hem amatör hem de profesyonel müzisyenlere yeteneklerini keşfetme ve ödüller kazanma şansı sunuyor. Başvuruları 13 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.