Ak Parti'de MYK bugün toplanıyor

Ak Parti'de  MYK bugün toplanıyor
Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı bugün Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan liderliğinde bugün gerçekleştirilecek.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi ekonomi olacak. Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin ele alınacağı toplantıda, hükümetin önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritası masaya yatırılacak.

Yeni Anayasa masaya gelecek

Toplantıda ayrıca, AK Parti'nin bu ay başlattığı "Türkiye Buluşmaları" programının ilk etabı ile ilgili raporlar değerlendirilecek. Program kapsamında gerçekleştirilen görüşmeler ve halkın talepleri, partinin gelecek planlamalarında önemli bir rol oynayacak.

Bunun yanı sıra, yeni anayasa çalışmaları ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni yasama döneminde ele alınması beklenen konular da MYK toplantısında görüşülecek başlıklar arasında yer alıyor. Meclis'te gündeme gelecek yasal düzenlemeler, partinin öncelikleri doğrultusunda şekillenecek.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.