CB Erdoğan'dan aydınlık Türkiye vaadi

CB Erdoğan'dan aydınlık Türkiye vaadi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan dönüşü yağtığı açıklamalarda TUSAŞ’a yönelik yapılan terör saldırısını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan dönüşünde uçakta gazetecilere yaptığı açıklamalarda, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının ardından açıklamalarda bulundu. Saldırıda şehit olan 5 kişiye Allah’tan rahmet dileyen Erdoğan, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Erdoğan, teröristlerin sadece bir kurumu hedef almadığını, Türkiye’nin huzur ve güvenliğini tehdit ettiklerini belirterek, “Saldırının cevabı kat kat fazlasıyla verilmeye başlandı” dedi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Erdoğan, “Terörün karanlık gölgeleri ülkemizden çekilecek ve aydınlık bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, BRICS Zirvesi’nde gerçekleştirdiği ikili görüşmelere de değinen Erdoğan, Türkiye’nin BRICS ile ilişkilerini güçlendirmek istediğini belirtti. Doların rezerv para birimi olma durumuna yönelik tartışmalara atıfta bulunan Erdoğan, alternatif bir finans sisteminin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.