Davutoğlu: herkes hesabını Gelecek Partisine göre yapsın

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya il teşkilat üyeleri ile birlikte Konya basınının sorularını yanıtladı. Teşkilatlanmalarını tamamladıklarını kaydeden Davutoğlu "Güze kadar teşkilatlanmadığımız ilçe kalmayacak” dedi.
Davutoğlu: herkes hesabını Gelecek Partisine göre yapsın

Parti kurarak diğer siyasi partilere örnek teşkil ettiklerini vurgulayan Davutoğlu, "Siyasi kriz olduğu, büyük bir ekonomik kriz olduğu aşikar fakat insanlar bunu dile getirmekten çekiniyorlardı. Birinin bu korku iklimini dağıtması gerekiyordu. Biz buna öncü olduk. Türkiye'nin her yerinde teşkilatlanmaları tamamladık. Teşkilat kurduğumuz ilçe sayısı 500'ü aştı. Artık kendi iç bünyesiyle bir siyasi parti olarak Gelecek Partisi var. Herkes hesabını buna göre yapsın, Konya'da da herkes hesabını buna göre yapsın” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu: herkes hesabını Gelecek Partisine göre yapsın

“KİMSE BOŞ HAYALLER KURMASIN, CUMHUR İTTİFAKI İKTİDARA VEDA EDECEK”

İşçi, esnaf ve çiftçiye onurlu bir hayat sağlayacak alt yapının oluşturulmadığını sözlerine ekleyen Davutoğlu, “Esnafa kredi vermek onları köle yapmak demek. Bakın bakan damat işin içinden çıkamadı, bıraktı gitti. Yeni gelen ekip Albayrak’ın tam tersi politika izlemesi gerektiğini geç de olsa anladı ama şimdi de parti içinde ‘Sorumlu kim’ kavgaları baş göstermeye başladı. Bir siyasi partide bu kavga başladıysa durum vahim demektir. Cumhurbaşkanı şu an tozpembe bir ekonomi tablosu çiziyor.  Rakamlara bakarsanız bir iktisat öğrencisi bile ortada ekonomik bir felaket olduğunu görebilir. Kimse hayal görmesin, Cumhur İttifakı’nın iktidarı sürdürmesi imkansız. Ülkeyi kimin kurtaracağını göreceğiz. Şu an iktidara hazır bir parti varsa o da Gelecek Partisidir. İktidara geldiğimizde 1 hafta içerisinde neler yapacağımızı planlamış durumdayız” şeklinde konuştu. Ayşegül Ertul

Davutoğlu: herkes hesabını Gelecek Partisine göre yapsın

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.