Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye destek

Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye destek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Devlet Bahçeli'nin yapmış olduğu konuşmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gelmesi çağrısını belirli şartlarla desteklediğini açıkladı. Davutoğlu, bu süreçte şehit anneleri ve Doğu’da çocuklarını kaybetmiş annelerin haklarının korunması gerektiğinin altını çizdi.

Davutoğlu, “Sayın Bahçeli’nin başlatmış olduğu sürece, şehitlerimizin annelerini ve Doğu’da çocuklarını kaybetmiş annelerin haklarını koruyacak şekilde destek veririz” ifadelerini kullanarak, terörle mücadelede toplumsal duyarlılığın önemine vurgu yaptı.

Bu açıklama, Türkiye’nin terörle mücadeledeki stratejilerinin yeniden değerlendirileceği bir döneme işaret ederken, siyaset arenasında tartışmalara yol açması bekleniyor. Davutoğlu’nun şartlı destek açıklaması, hem siyasi hem de toplumsal anlamda dikkat çekici bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.