Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu üst üste 2 defa bir araya gelecek

Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası ilk görüşmelerinin ardından bu gece bir düğünde yeniden bir araya gelecek.
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu üst üste 2  defa bir araya gelecek

Siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultay sonrası ilk kez bir araya gelmesi dikkat çekti. İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etmesi, siyasi çevrelerde büyük yankı uyandırdı.

Kurultaydan sonra gerçekleşen bu buluşma, siyaset sahnesinde önemli bir gelişme olarak yorumlandı. İmamoğlu, görüşmenin ardından medyaya yaptığı açıklamada, "Bu buluşma sürpriz değil, sonuçta Kılıçdaroğlu bizim önceki dönem genel başkanımız. Görüşme tamamen bir dertleşme ve sohbetten ibarettir" diyerek, kamuoyuna yansıyan birçok spekülasyonun doğru olmadığını belirtti.

Düğünde Yeniden Buluşacaklar

Son olarak tv100 yazarı Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun bu gece bir düğünde yeniden bir araya geleceğini duyurdu. Yarkadaş, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda, "CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu gece CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde buluşacaklar" dedi.

Görüşmeye Kaftancıoğlu Katılabilir

Yarkadaş'ın iddiasına göre, bu önemli buluşmaya CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılması bekleniyor. Düğün İstanbul Pendik'te gerçekleşecek ve İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun düğünün şeref konukları olacağı belirtildi.

Öte yandan, Yarkadaş’ın önceki gece TV100’de yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in önümüzdeki pazartesi günü Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini duyurmuştu.

Bu gelişmeler, CHP içindeki dinamiklerin ve siyaset sahnesindeki dengelerin dikkatle takip edildiği bir dönemde, önemli ipuçları veriyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.