Murat Kurum’a destek çığ gibi büyüyor

Murat Kurum’a destek çığ gibi büyüyor

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağına dair merak giderek artarken kamuoyunda eski bakan ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Murat Kurum’a destek çığ gibi artıyor

31 Mart 2024’te yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını giderek artıran AK Parti’de gözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağına çevrildi. AK Parti'nin en önem verdiği illerin başında gelen İstanbul için hummalı ve titiz bir çalışma yürütülüyor.

f4egpsnw8aa71h.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en çok mesai harcayacağı il olarak da öne çıkan İstanbul için tartışmasız, her kesimden destek alabilecek aday belirlemek amacındaki AK Parti’nin kulislerde ismi en çok telaffuz edilen adayı Murat Kurum oldu. Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, megakenti yeniden kazanmak için kolları sıvayan AK Parti’nin kamuoyu yoklamalarında da en çok oy alan adayı oluyor.

f4dbyiexiaajszw.jpg

Son olarak "AK Parti'nin İBB adayı kim olmalı?" anketinde Süleyman Soylu, Fahrettin Koca ve M. Tevfik Göksu gibi isimleri geride bırakan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Murat Kurum’un saha çalışmalarında gördüğü teveccüh de dikkat çekiyor.

f3q3rq5xcbikwzq.jpg

Seçim bölgesini karış karış gezip/ vatandaşla kucaklaşan Kurum’u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek isteyen seçmenler, onunla fotoğraf çekinebilmek için de birbiriyle yarışıyor.

Konyalı değerli bürokrat Murat Kurum; bakanlık döneminde özellikle afet bölgelerindeki hafızalarda tazeliğini koruyan başarılı çalışmalarıyla iz bırakmış ve gönüllerde yer edinmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.