Selçuk Bayraktar siyasete dahil olacak mı? Bayraktar açıkladı: “Mücadele bunu gerektirirse, bundan çekinmem”

Selçuk Bayraktar siyasete dahil olacak mı? Bayraktar açıkladı: “Mücadele bunu gerektirirse, bundan çekinmem”

Türkiye’nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2’nin mimarı olan Selçuk Bayraktar Tv100’de “Az Önce Konuştum” adlı programa konuk oldu. Siyasete adım atıp atmayacağı konusunda önemli açıklamalarda bulunan Bayraktar: “Bana oy verir misiniz?” diye sordu.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Bayraktar, konu siyasete gelince Işık'a "Bana oy verir misiniz" diye sordu. Sorduğu soruya “veririm” cevabını alan Bayraktar; "Mücadelemiz milletin gönlünde yer edindiyse, bu uçaklarımız uçmaya devam edecekse elbette gerek yok ama birileri tutup garip garip bahanelerle, harici ajandalarla, kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız" dedi.


Işık’ın halk arasında dolaşan 'Sayın Cumhurbaşkanı siyaseti bıraktıktan sonra Selçuk Bayraktar onun yerini alacak' söylentilerini Bayraktar’a hatırlatması üzerine ‘Mücadele bunu gerektirirse, bundan çekinmem' dediğini söyledi.

“GÖNÜLLERE GİRDİYSEM SİYASETE GEREK YOK”


Bayraktar; “Gönüllere girdiysem benim artık siyasete girmeme gerek yok. Bu mücadelemiz milletin gönlünde yer edindiyse, bu uçaklarımız uçmaya devam edecekse elbette gerek yok ama birileri tutup garip garip bahanelerle, harici ajandalarla, kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.