Yeniden Refah'tan emeklilikte kademe bekleyenlere müjde

Yeniden Refah'tan emeklilikte kademe bekleyenlere müjde

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, meclis açılır açılmaz yüz binlerce vatandaşın beklediği kanun tekliflerini TBMM'ye sunacaklarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi, yüz binlerce vatandaşın heyecanla beklediği müjdeli haberler için düğmeye bastı. Yeniden Refah Partisi Konya milletvekili Ali Yüksel, meclisin açılacağı 1 Ekim'i işaret ederek başta emeklilikte kademe bekleyenler olmak üzere binlerce çalışana umutlu haberi verdi.

Yüksel, "Belediye şirket işçilerimizin kadroya geçmesi, yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve 2000 sonrası kademeli emeklilik için Ekim ayında, meclis açılır açılmaz kanun tekliflerimizi hazırlıyoruz." İfadelerini kullandı.

Milletvekili Yüksel'in bu açıklaması sosyal medyada kısa sürede büyük etkileşim alırken, çalışma hayatının mağdur kesimi kanun teklifi için umutlu bir bekleyişe girdi.

Bilindiği üzere EYT çıktıktan sonra 8 Eylül 1999 sonrası girişliler emeklilik için 17 yılı bulan mağduriyetler yaşadıklarını dile getirip adil bir emeklilik yaşı için kademe beklentisine girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.