Ali Çamdalı hangi takımlarda oynadı?

Ali Çamdalı hangi takımlarda oynadı?

Mevcut Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı futbolculuk kariyerinde hangi takımlarda forma giydi? Yanıtı haberimizde...

Almanya’nın Duisburg kentinde 22 Şubat 1984 tarihinde dünyaya gelen Ali Çamdalı, futbol kariyerine genç yaşta başladı. Futbol tutkusuyla dolu olan Çamdalı, 2003 yılında Borussia Mönchengladbach II takımında ilk profesyonel sözleşmesini imzalayarak kariyerine adım attı. Ardından Bayer Leverkusen II’ye transfer olan yetenekli oyuncu, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

ali-camdali-orduspor-004.jpg

2007 yılında Türkiye’ye transfer olan Ali Çamdalı, Kayserispor forması giymeye başladı. Daha sonra Kayseri Erciyesspor’a geçen futbolcu, burada da başarılı performansını sürdürdü. Kısa bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra Kocaelispor’a transfer olan Çamdalı, 2013 yılında Orduspor’un yolunu tuttu. Orduspor’da sergilediği etkileyici performans ve liderlik özellikleriyle adından söz ettiren oyuncu, takımın bel kemiği haline geldi.

ali-camdali-konyaspor-futbolcu.jpg

Ali Çamdalı’nın kariyerindeki önemli dönüm noktalarından biri, 2013 yılında Konyaspor’a transfer olmasıyla yaşandı. Yeşil-beyazlı formayı 2018 yılına kadar terleten ve bu süreçte takım kaptanlığı yapan Çamdalı, Konyaspor’da çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Sonrasında Rizespor’a transfer olan deneyimli futbolcu, burada kısa süre oynadıktan sonra yeniden Konyaspor’a döndü. Ancak işler yine istediği gibi gitmeyince, 2019-2020 sezonunda Alanyaspor’a karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından kadro dışı bırakıldı.

ali-camdali-konyaspor-teknik-direktoru.png

Futbolculuk kariyerinin son durağı ise Manisa FK oldu. 25 Ağustos 2020 tarihinde Ali Çamdalı, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden ve çeşitli takımlarda önemli roller üstlenen Çamdalı, bugün ise Konyaspor'un teknik direktörlük koltuğunda oturuyor.

*Burak Salih ÇEPECİ

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.