Erdon Daci ile yollar ayrıldı sıra Miya’da

Kadrosunu bu hafta iki oyuncu ile takviye edecek Konyaspor’da 14 kişilik yabancı oyuncu listesinden yer açmak adına ilk olarak Erdon Daci ile vedalaşıldı. Sıradaki isim ise Miya…
Erdon Daci ile yollar ayrıldı sıra Miya’da

TRANSFERDE GERİ SAYIM

Konyaspor transferdeki son hamlelerini ise bu hafta yapacak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda sağ kanada ve forvete takviye yapmak için çalışmalarını titizlikle yürüten Konyaspor Transfer Komitesi’nin transferinde önemli yol alınan Balkan kökenli bu oyunculara büyük olasılıkla birkaç gün içerisinde imza attıracak.

ERDON DACİ WESTERLO’YA GİTTİ

Konyaspor’da yabancı oyuncu kontenjanı dolu olduğu için yol ayrımları da başladı. Mevcut kadrosunda 14 yabancı oyuncusu bulunan yeşil-beyazlı ekibimiz ilk olarak Erdon Daci ile yolunu ayırdı.  Yıllardır bulduğu şansları elinin tersiyle ittiren ve gelişim kaydedemeyen Makedon oyuncu son oynanan Adana Demirspor maçının ardından da taraftarın haklı isyanına maruz kalmıştı. Süre bulduğu anlarda ekstra katkı sağlayamayan Erdon, Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’ya gönderildi.  Konyaspor ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay almak ön şartıyla transferine izin verdiği Erdon Daci için teşekkür mesajı yayımladı.

SIRA FAROUK MİYA’DA

Farouk Miya ile yola devam etmeme kararı alan temsilcimiz, resmi işlemleri tamamlayarak bu hafta içerisinde  Ugandalı oyuncu ile de yollarını resmen ayıracak.  Teknik direktör İlhan Palut ile yıldızı barışmayan Artem Kravets ile artık varlığı bile unutulan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Marin Anicic’in ise şimdilik takımda tutulacağı öğrenildi. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir kadroda yer almayan Bosna Hersekli tecrübeli oyuncu geçen sezon sadece 2 lig ve 1 kupa maçında forma giymişti. (Yüksel Cevcek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.