Hurtado'yu Gönderin gitsin!

Altınordu ile oynanan maç öncesinde ilk 11’e alınan Hurtado maç öncesi ağrıları artınca kadrodan çıkarıldı
Hurtado'yu Gönderin gitsin!

Perulu futbolcu yine soru işareti. Hurtado son 2 sezonda Konyaspor formasıyla sadece 544 dakika süre alabildi.

KONYASPOR’A geldiği günden bu yana sakatlıkla boğuşan ve takıma hiç katkı sağlayamayan Perulu futbolcu Hurtado yine korkuttu. Ligin ikinci yarısında Aykut Kocaman’ın en büyük kozlarından birisi olması beklenen futbolcu Altınordu maçı öncesi yine problem yaşadı. 

KONYASPOR’UN 2-1 kazandığı hazırlık maçına ilk 11’de başlayacak olan Perulu oyuncunun ağrılarının artması sonucu kadrodan çıkarıldığı öğrenildi. Hurtado’nun sakatlığının yeniden nüksetme riskinin olduğu bu nedenle hazırlık maçında oynatılmadığı belirtildi. 

GELDİĞİ günden beri sakatlıklarla boğuşan ve sorunları bir türlü bitmeyen Hurtado, 2018-2019 sezonunda 2 kez 11’de toplamda ise 427 dakika sahada kalırken, bu sezon ise sadece 3 maçta 27 dakika oynayabildi. Büyük umutlarla kadroya alınan 29 yaşındaki futbolcu 2 sezonda ligde 2 gol attı.
 
BAZI tekliflerin olduğu belirtilen Hurtado’nun gönderilmesi halinde kulüp önemli bir mali yükten de kurtulmuş olacak. Teknik heyet ve yönetimin Hurtado hakkındaki kararı ise merakla bekleniyor. Futbolcunun 2021 Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.