İçişleri Bakanlığı o spor derneğine kayyum atadı. Tongsir görevden alındı

İçişleri Bakanlığı o spor derneğine kayyum atadı. Tongsir görevden alındı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Oğuz Tongsir, üyelerin yoğun katılım sağladığı kongrede 499 oyla yeniden başkan seçilmişti. Tongsir derneğe kayyum atandığını duyurdu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Oğuz Tongsir, üyelerin yoğun katılım sağladığı kongrede 499 oyla yeniden başkan seçilmişti. Başkan Tongsir bir mesaj ile derneğe kayyum atandığını duyurdu. Tongsir, "Değerli üyem seçimi kaybetmiş malum kişilerin sosyal medyada yaptığı asilsiz ihbar üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından bir tedbir olarak geçici bir sure TSYD Başkanlığından uzaklaştırılmış bulunuyorum.

img-5169-640x411.jpg

Derneğe kayyum atanmıştır. Anadolu'dan gelen gazeteci arkadaşların usülsüz bir şekilde Genel Kurula davet edildiği ve seçimi böyle kazandığım iddia edilmektedir. Hiç bir üyemiz satın alınamaz, oyunu peşkeş çektirmez. Anadolu'dan başlayan hamleyi çekemeyenler sonunda dersini gene alacaktır. Bu kısa süreçte gene Levent'te olacağımı bilmenizi isterim. Biz secimle geldik, secimle gideriz. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.