Kocaman: Mahcubum

Kartal’ın teknik patronu takımın bu durumda olması ile ilgili mahcubiyet yaşadığını belirtirken, kota nedeniyle transferde rahat hareket edemediklerini söyledi
Kocaman: Mahcubum

Ekonomi vurgusu

İTTİFAK Holding Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampında konuştu. Sezona başlarken Konyaspor’un çok ciddi borç yükü olduğunu belirterek açıklamasına başlayan Kocaman, “Paran varsa, ekonomin varsa mücadele edebiliyorsun. Yeni Malatyaspor maçına kadar işler planladığımız gibi gidiyordu fakat yaşanan hatadan sonra durumumuz iyiye gitmedi” dedi.

Uyumu sağlamalıyız

KONYASPOR'UN teklifini kabul ederken kariyer planlaması dahil her türlü riski göze aldığını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Son 3-4 haftalık periyotta iyiye gittik ama bu durum sonuca yansımadı. Bir santrfor transfer ettik diyebiliriz. Transferde bir kotamız var ve buna uygun hareket etmeliyiz. Şu anda yapabileceğimiz en büyük transfer takım kimyasını oluşturup uyumluluğu artırmak” şeklinde konuştu.

Mahcubiyet içindeyim

BAJİC’in kendileri için şu ana kadar hayal kırıklığı olduğunu sözlerine ekleyen Kocaman, “Bir gol atarsa arkası gelir diye düşündüğümüz bir futbolcu Bajic, umarım tekrar performansını yükseltir" dedi. Konyaspor'un içinde bulunduğu duruma kulüple arasındaki bağ nedeniyle çok fazla üzüldüğünü de ifade eden Kocaman, “Bu kimi üzer, kimi mutlu bilmiyorum ama söylemek istiyorum. Mahcubiyet içersindeyim" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.