Konyalı Köfteci Yusuf futbol takımına sponsor oldu

Konyalı Köfteci Yusuf futbol takımına sponsor oldu

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, ürünlerinde domuz eti tespit edilmesinin ardından Karaman FK'nın yeni forma sponsoru oldu.

Geçtiğimiz günlerde Bursa’daki bir Köfteci Yusuf restoranında yapılan denetimlerde, köfte ve dana döner ürünlerinde domuz eti tespit edilmişti. Bu tespit sonrasında, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş listesine giren Köfteci Yusuf markası ve sahibi Yusuf Akkaş, yeniden gündemde yer buldu. Akkaş, bu olayların ardından dikkat çeken bir adım atarak Karaman’ın futbol takımı Karam FK’nın yeni sponsoru olduğunu duyurdu.

asdg.jpg

Geçtiğimiz günlerde çektiği bir video ile aslen Konyalı olan ancak ailesinin yıllar önce Karaman’a göç ettiğini belirten Yusuf Akkaş’ın yeni dönemde Karaman FK’nın yeni forma sponsoru olacağı ortaya çıktı.

Resmi açıklama geldi

Karaman FK’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Karaman Futbol Kulübümüz, Hemşehrimiz Yusuf AKKAŞ'ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı.Anlaşma kapsamında, 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak. Hemşehrimiz Yusuf AKKAŞ ve Köfteci Yusuf Ailesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Picture background

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.