ÖLÜM KALIM MAÇI!

Konyaspor bugün taraftarı önünde son derece kritik bir maça çıkıyor
ÖLÜM KALIM MAÇI!

Yeşil-beyazlıların düşme hattındaki Kasımpaşa ile 6 puan değerindeki sınavı saat 14’de başlayacak

KONYASPOR, 24. hafta maçında bugün iç sahada Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. İki takım için de hayati bir önem taşıyan maçı Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılığını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. 

KONYASPOR dün öğleden sonra yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı süren Miya bu zorlu karşılaşmada yine forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Aninic’de kadroda yer almayacak. Konyaspor, Süper Lig'de 8 maçtır devam eden iç sahada kazanamama serisini Kasımpaşa önünde noktalamayı hedefliyor.

SAHASINDAKİ son 8 lig maçında 5 yenilgi ve 3 beraberlik alan Konyaspor, rakip ağları sadece 2 kez havalandırabilirken, kalesinde 11 gole engel olamadı. Konya ekibi, ligin başından itibaren sahasında oynadığı 11 karşılaşmada ise 1 galibiyet ile 5'er beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Konyaspor, Kasımpaşa önünde galip gelerek 153 gün sonra sahasında 3 puan alma peşinde. TOLGA DURMAZ


Serkan

Skubic

Selim

Uğur

Guilherme

Jonsson

Amir

Ömer Ali

Milosevic

Robert Mak

Thuram
--------
STAT: Konya BŞ.
SAAT: 14:00
HAKEM: Ali Palabıyık
CEZALI: Yok
HAVA: 10 (P.Bulutlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.