Başkan Erkoyuncu sahada

Başkan Erkoyuncu sahada
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, seçim çalışmaları kapsamında çiftçilerle bir araya geldiği programda, 3 yıl boyunca çiftçilerin refahı icin çalıştıklarını söyledi.

img-20240713-wa0007.jpg

Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, seçim çalışmaları kapsamında Hayıroğlu, Küçükköy, Alemdar ve Dedemoğlu mahallelerinde çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Erkoyuncu, çiftçiye 3 yıl içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Zor koşullarda bile çiftçilerin refahını öncelediklerini belirten Başkan Erkoyuncu, "Zor günler geçirdiğimiz süreçlerde bile her zaman değerli çiftçilerimizi önceledik, avanslarını bir gün bile geciktirmedik. Daha önce C küspesine bedel ödenmezken biz ekibimizle birlikte C küspesine de avans vermeye başladık. Ayrıca yeni yatırım çalışmalarımızla fabrikalarımıza yeni hat yatırımları yaptık, fabrika kapasitelerimizi büyüttük. Eksi bakiyelerde devraldığımız kurum borçlarını yapılandırdık ve şirketlerimiz önemli ölçüde kar etmeye başladı. Yeni dönemde de inşallah çiftçilerimizin refahı için gerek bürokrasi gerek bakanlık görüşmelerimizle her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bölgemiz tarım ve hayvancılığının gelişmesine yönelik çok ciddi emekler verdik. Aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.