Konya Şeker'de çiftçinin merak ettiği isim yarın adaylığını açıklayacak

Konya Şeker'de çiftçinin merak ettiği isim yarın adaylığını açıklayacak
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi alınan sürpriz bir kararla erken genel kurula gidiyor. Konya çiftçilerin merakla sorduğu Recep Konuk aday mı? Sorusuna yanıt ise gecikmedi. Recep Konuk yarın adaylığını açıklayacak.

Daha önce Pankobirlik, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker yönetim kurulu başkanlığı ve Çumra Belediye Başkanlığı görevini yapan Recep Konuk, adaylığını açıklayacak. Sosyal medyada açıklamada bulunan Konuk şu ifadeleri kullandı, "22 Yıl onurla yürüttüğüm ve sağlığımda, kişilerden bağımsız hedeflerine ilerlemesine, Konya Çiftçisinin işini ve ekmeğini büyütmeye devam etmesine şahitlik etmeyi arzulayarak 2 yıl 9 ay önce ayrıldığım Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 25 yıl önceki gibi tazelenmiş bir heyecan, ortaklarımızın kaybettiği zamanı telafi ettirecek azim ve Konya çiftçisine yeni kazanç kapıları açacak projelerimle hazırlanmış olarak yeniden adayım.

450227625-1039850240831419-5524800929132846152-n.jpg

Ortaklarımıza hizmet etme gayesi ile göreve talip olan tüm adayları mesailerini kooperatifimize vakfetme konusundaki iradeleri nedeniyle kutlar, hepsine başarılar dilerim. Kooperatifimiz ile iştiraklerinin geleceğinin, gelecek vizyonunun ve hızla şekillenen geleceğin dünyasında ortaklarımızın işini ve aşını muhafaza edeceğimiz ve büyüteceğimiz proje ile işlerin konuşulacağı bir seçim süreci geçirmemiz temennisiyle Genel Kurulumuzun, Ortaklarımız, Kooperatifimiz, Konya'mız, Tarım Sektörümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.