Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında?

Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında?
Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin sevilen ismi Beren Gökyıldız kimdir? Ekranların yeni yıldızı olarak dikkat çeken ve bir anda dizilerin aranan ismi olan Beren Gökyıldız kaç yaşında?

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi 3 Temmuz Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16.15'te Show Tv'de ekrana gelecek. Dizinin başrolünde ise ekranların yeni yıldızı Beren Gökyıldız var. İzleyiciler yıldız oyuncu hakkında bilgi toplamak ve onu yakından tanımak için araştırmalara başladı. Beren Gökyıldız kimdir? İşte bu sorunun cevabı:

Beren Gökyıldız, 2009'da İstanbul'da dünyaya geldi. Beren Gökyıldız Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox’ta ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan, Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazandı. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen, Gökyıldız, Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır.Daha sonra Star TV'de yayınlanan Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan, Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır.

69.jpg

Ardından Bizim Hikaye adlı dizide Ayşe karakterini oynamıştır. TV 8'de yayınlanmış olan Kızım adlı dizide Öykü karakterini oynamış. Sonra Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor adlı dizide Betüş karakterini oynadı.

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi bir Kanada yapımı olan Anne With An E dizisinden uyarlandı. Anne With An E dizisi Netflix'te de yayınlanmaktadır. Bu Kanada yapımı dizi ise Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı Anne Green of Green Gables'dan uyarlanmıştır. Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi 3 Temmuz Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16.15'te Show Tv'de ekrana gelecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.