Gelsin Hayat Bildiği Gibi (25. Bölüm)

Gelsin Hayat Bildiği Gibi (25. Bölüm)
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bu hafta 25. Bölüm ile ekranlara gelecek.

Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atan sevilen dizi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizinde heyecan sürüyor. Bu hafta ekranlara 25. Bölüm gelecek. Yeni bölümde; Sadi ile Songül’ün aksiyon dolu macerasının ekrana geldiği tanıtımda Araz ve Aylin’in arasındaki duygusal yakınlaşma giderek artıyor. Yılan ekibi Kırdarların başındaki isme ulaşırken, Servet’in evine giden Songül ile Sadi, Gizem’le karşılaşıyor. Bu heyecanı yüksek anlar merakla bekleniyor.

Dizi; hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değişiyor. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıran oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 12 Ocak Perşembe günü Show TV ekranlarında...

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.