Gönül Dağı (83. Bölüm): Yeni bir aşk masalı mı doğacak?

Gönül Dağı (83. Bölüm):  Yeni bir aşk masalı mı doğacak?
Gönül Dağı dizisinde heyecan sürüyor. 83. bölümle ekranlara gelecek dizide Taner ile Selma Öğretmen bir sevda masalının filizleri mi atılacak? Fezai ihtiyacı olan parayı bulabilecek mi? Hüseyin ve Muammer'in yeni oyunu ne olacak?

Her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayarak birçok hafta “En çok izlenen dizi” olan Gönül Dağı’nda heyecan sürüyor. İlgiyle izlenen dizide bu hafta Fezai’nin gizli sevdası için para bulma mücadelesine tanık olacağız. Bununla birlikte kasabada yeni bir sevdanın filizleri atılmaktadır. Taner ile Selma Öğretmen amcaoğullarından Veysel’in de desteği ile zorlu bir göreve atılır.

3105e17f-50e4-49e1-9f72-ae7be5a4f6f2.jpg

İşte Gönül Dağı dizisin yeni bölüm özeti:

Fezai'nin gizli sevdası ortaya çıkar. Acilen para bulması gerekmektedir. Fezai, Selami'ye gider ancak onda da para yoktur. İkili aralarına Ramazan'ı da katarak Fezai'nin Afyon'da yaşayan babasından para istemeye karar verirler. Fezai ihtiyacı olan parayı bulabilecek midir? Selma Öğretmen, burs sınavına girecek olan öğrencilerinin bir engel yüzünden sınava giremeyeceğini öğrenir. Öğrencilerinin sınava girebilmesi için mücadele eden Selma Öğretmen'in yardımına Taner ve Veysel koşar. Üçlü öğrencileri sınava yetiştirebilecek midir? Hüseyin ve Muammer, kasabalılara yaptıkları oyuna devam ederken kasabalıların ortaklaşa aldığı bir kararla karşılaşırlar. Kasabalılar iki kardeş için ne yapacaktır? Halime, hastaneye yatıp tedavi olmaya başlamıştır. Halime'nin tahlil sonuçlarını gören Kenan'ı zorlu bir süreç bekler. Halime'nin ameliyatı nasıl sonuçlanacaktır?

Gönül Dağı'nın 83. bölümü 21 Ocak Cumartesi günü TRT-1 ekranlarında olacak.

ab644788-b837-4c1f-884a-199ca7e02670.jpg

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ

Çekimleri Eskişehir Sivrihisar ilçesinde yapılan dizinin üçüncü sezonu yaşanıyor. Televizyon dünyasında benzerlerine sık rastlanan klişe hikayelerden farklı olarak Anadolu bozkırında geçen hikayeleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı, her insanı etkisi altına alan, samimi kimi zaman gülümseten kimi zaman da hüzünlendiren bir senaryoya sahip. Gönül Dağı dizisi, sık sık dile getirilen “Nerede bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağı’ndan bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük” cümlesiyle sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren yeni hikayelerinde yine hüzün, yine neşe yine umut ama bolca sevgi oluyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.