Kuaförlerde maliyetler patladı! Her hafta güncelleniyor

Kuaförlerde maliyetler patladı! Her hafta güncelleniyor
Kuaför malzeme fiyatlarının artışının sektörü olumsuz etkilediğini kaydeden Abdullah Ceylan, “Maliyetlerimiz yüzde yüz arttı. Her hafta fiyatlar değişiyor ama biz bunu direk müşteriye yansıtamıyoruz” dedi.

Yaşanan ekonomik zorluklardan kuaför sektörü de etkilendi. Gelen zamlarla birlikte fiyatları artırmak zorunda olduklarını kaydeden Kuaför Abdullah Ceylan, “Zamlar yüzde 50 yüzde 60 yerine göre değişiyor. Bu durum müşteri potansiyelini de etkiledi. Zamlarla birlikte evde saç boyama süreci arttı. Fakat düzgün boyayamadıkları için ertesi gün de kendilerini kuaförde buluyorlar. İstenildiği gibi evde yapılamayabiliyor. Biz burada emek veriyoruz saatlerimizi harcıyoruz. Ayda bir 2 ayda bir gelen müşterilerimiz gerçekten zamlardan dolayı 6 ay 7 ay, yeri geliyor 1 sene sonra saç boyatan müşterilerimiz var.” diye konuştu.


“HER HAFTA FİYATLAR DEĞİŞİYOR”
“Maliyetlerin yüzde yüze yakın arttığını söyleyen Ceylan, “Maliyetlerimiz yüzde yüz arttı. Her hafta fiyatlar değişiyor ama biz bunu direk müşteriye yansıtamıyoruz. Yansıtsak durum daha da kötü. Instagram üzerinden yoğunluklu randevu geliyor, alıyoruz. Önceden müşterilerimiz direk randevu alabilir miyim diye yazardı. Şu an 10 tane mesaj geliyorsa da 10’u da fiyatlarınız nedir diye soruyor. Müşterilerimize yardımcı olmaya çalışmamıza rağmen saçlarını boyatmaktan vazgeçebiliyorlar.” Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.