17:17 saat anlamı nedir?

Tek ve çift rakamların tekrar eder bir şekilde karşımıza çıkması çok da olağan bir durum değildir. 17.17 saati de bize çok önemli bir detay sunuyor. Sevdiğiniz kişi 17.17 ile ne anlatıyor. İşte 17.17’nin sihirli mesajı…
17:17 saat anlamı nedir?

Sayıların gücüne inanır mısınız? Sayılar bize neyi anlatır? Özel sayı, uğurlu sayı var mıdır? Hatta sayı örüntüsü ya da yinelenmiş rakamlara anlam yüklemek mümkün müdür?
Astroloji bilimi kuşkusuz tarih boyunca matematikten ve sayılardan fazlasıyla yararlanmıştır.

Yine ünlü filozoflar rakamların gücüne inanmıştır. Eflatun’un kurmuş olduğu akademinin kapısına ‘matematik bilmeyen giremez’ yazması da boşuna değildir.


Son dönemde bazı özel sayı, saat ve takvimin de uğurlu geldiğine inananların sayısı hızla artmaktadır. Çiftler söz, nişan ve düğün merasimlerini akılda tutulması kolay günlere denk getirir. Bunun aynı zamanda genç çiftlere şans getirdiğine inanılır.


Peki takvimler kadar saatlerdeki sayı örüntülerinin de anlamı var mı? Özellikle 17:17 gibi tekrar eden saatler bize ne anlatır?

17:17’nin özel bir anlamı var mıdır?


Antik Mısır’ın ünlü bilginlerinden Hermetika’nın, “Mükemmel işleyen evren, sayıların gücüyle düzenlenmiştir” sözünde olduğu kuşkusuz yılın, ayın hatta günün bile her anında sayıların sihirli kapıları aralanmaktadır.


İşte 17.17 saatine yüklenen anlam da oldukça özeldir. Çünkü tek ve çift saatleri her zaman bir arada yakalamak her zaman mümkün olmaz. Eğer saatler belli bir düzende günün herhangi bir anında karşınıza çıkmış ise bu bir şeyler anlatıyor olabilir. Kim bilir akrep ve yelkovan hareketleri de bize bir şeyler fısıldıyordur. 17.17 saat anlamı da bu bakımdan dikkati çeken saatler arasında yer alır. Bu saati bilgisayar köşesinde, telefon ekranında ya da dijital saatinizde gördüğünüzde sizi düşünen bir sevgiliniz olduğu anlamı çıkarabilirsiniz. Bir sevgiliniz yoksa bile sizin hoşlandığınız kişinin de sizinle aynı şeyi düşündüğü söylenebilir. Saatlerin anlamları konusunda araştırma yaparken tek ve çift olmasına da dikkat edilir.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.