Kanal D buraya kadar dedi ve Yargı dizisi final yapıyor; Yargı'nın işte final tarihiyle ilgili duyuru

Kanal D buraya kadar dedi ve Yargı dizisi final yapıyor; Yargı'nın işte final tarihiyle ilgili duyuru
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisinden kötü haber

Son yılların en dikkat çeken ve ödüllü dizilerinden biri olan Kanal D'nin "Yargı" adlı dizisi, sezon sonunda izleyicilerle vedalaşmaya hazırlanıyor. Dizi, ekrana getirdiği etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı.

"Yargı" dizisi, izleyicilere adalet sisteminin derinliklerine doğru bir yolculuk sunarak dikkat çekmiş ve toplumsal konulara değinerek geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Aynı zamanda, dizi sektöründe kaliteli işlere imza atan Kanal D'nin de önemli bir yapıtı olmuştur.

yargi-1.png

YARGI FİNAL YAPIYOR

Konusu, oyunculukları ve rejisiyle uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek olan “Yargı” başta iki sezon olarak planlanmış ancak seyirciden gelen büyük ilgi üzerine üçüncü sezonu da çekilmişti. Hem ülkemizde, hem de yurt dışında yarattığı etki nedeniyle Ay Yapım’ın prestij projeleri arasında yer alan “Yargı” planlamalarda yeni bir değişiklik olmazsa 95. bölümde yani mayısın son haftası ekrana veda edecek. Fenomen dizinin “İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?” önsözlü yeni bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir kez daha buluşturan dizinin başarılı yazarı Sema Ergenekon, dizi mayıs sonunda final yaptıktan sonra yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçecek. Ergenekon’un dijital dizi ve film de yazma planı olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN