Masadaki ve sehpadaki bardak lekelerini onunla silin... Lekelerden asla eser kalmıyor

Masadaki ve sehpadaki bardak lekelerini onunla silin... Lekelerden asla eser kalmıyor
Ahşap mobilyaların üzerinde oluşan bardak izleri bu yöntemle yok olacak

Ahşap mobilyaların üzerinde oluşan bardak izleri, birçok kişi için rahatsız edici bir durum olabilir. Özellikle de bardak altlığı kullanma alışkanlığı olmadığında bu lekelerin sürekli olarak oluşması kaçınılmaz hale gelir. Ancak, bu tür lekelerden kurtulmanın bir yolu olduğunu bilmek, ahşap masa ve sehpa sahipleri için oldukça değerli olabilir.

Temizlik konusunda uzmanlaşmış olan Ted McGrath, ahşap mobilyaların korunması ve lekelerden arındırılması konusunda etkili bir yöntem paylaştı:

İşte, lekelere veda ettirecek yöntem…

Ahşap mobilyalar üzerinde sıcak eşya koyulması sonucunda oluşan beyaz lekeler için iki malzemeli mucize yöntem belli oldu.

Bu yöntemde tek ihtiyacınız temizliğin vazgeçilmez ürünü olan sirke ve vazelin. İlk adımı olarak yağmanız gereken kağıt havlu kağıdın üzerine vazelin alın ve lekeli olan bölgenin tüm yüzeyine yayın.

Daha sonra bu şekilde 1 gün boyunca bekletin ve ardından mikrofiber bir bezin üzerine sirke dökerek vazelini eşyanın üzerinden iyice temizleyin. Vazelinle ovduğunuz ve sirke ile temizlediğiniz bölgedeki leke artık tarihe karışacak ve mobilyanız ilk aldığınız gündeki gibi lekesiz olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN