Sevilen dizi ikinci sezona adım attı. BAHAR saat kaçta başlıyor?

Reyting rekortmeni dizgi “Bahar” ikinci sezonuna merhaba diyor. “Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” mottolu dizinin tanıtım fragmanları ilgililerini şimdiden heyecanlandırdı. Peki Bahar saat kaçta başlayacak?
Sevilen dizi ikinci sezona adım attı. BAHAR saat kaçta başlıyor?

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar’da ikinci sezona ilk adım bugün atılıyor. 16 bölümlük ilk sezonun ardından 11 Haziran’da reyting rekoru kırarak ilk sezonunu tamamlayan Bahar dizisinde heyecan kaldığı yerden sürüyor.

Show TV’nin, MF Yapım imzalı ilk sezonuyla gönüllere taht kuran dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” ikinci sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Reyting rekortmeni diziden yayınlanan ikinci tanıtım, heyecanın ve eğlence dolu dakikaların kaldığı yerden devam edeceğinin ilk sinyallerini verdi.

img-20240923-wa0008.jpg

BAHAR’IN YOL HARİTASI NE OLACAK?

“Bahar çocuklarının babası Timur’u affedecek mi yoksa yeni bir dünyaya, yeni aşka mı yelken açacak?” sorusunun cevap bulacağı yeni sezona dair ön izleme de merakları artttırdı. Bahar ve Timur’un karşı karşıya geldiği ön izleme sahnesinde, Timur’un dede olacağı haberini henüz sindiremediği anlar izleyicileri kahkahaya boğarken; Seren’in hamileliğini Aziz Uras’tan saklamaları ise nelere yol açacak büyük merak konusu oldu.

OYUNCU KADROSUNA YENİ İSİMLER

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken, senaryosunu ise Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor. Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezonunda; Büşra Pekin “Süreyya” karakteriyle, Elçin Afacan “Eylem” karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

img-20240923-wa0009.jpg

17.BÖLÜM ÖZETİ

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar” dizisinde 17.bölümün özeti ise şöyle: Bahar ve Timur’un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiştir. Yeni Hayata Merhaba partisinde sevdikleriyle eğlenen Bahar’ın neşesi, tatsız bir olayla yarım kalır. Büyük bir sırrı herkesten saklamanın ağırlığı altında ezilen Bahar’ı hastanede de zor günler bekliyordur. Peran Vakfı Hastanesi’nde tüm dengeleri değiştirmeye kararlı olan yeni başhekim Süreyya, Bahar’a ve tüm ekibe kök söktürecektir. Aziz Uras, anne ve babasının ameliyatında ihmalle suçladığı Evren’i şikayet eder. Süreyya’nın bu şikayeti işleme almasıyla, Evren’in Süreyya ile geçmişi, Timur’un Bahar ile ilgili planları bir bir ortaya çıkar. Bunca karmaşanın sonunda Bahar ve Evren herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır. Bahar yeni sezonun ilk bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.